ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:45:37 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Μεταξύ 3,4% και 3,8% το εύρος απόδοσης του ομολόγου της Lamda

Ξεκινά αύριο 15 Ιουλίου η Δημόσια Προσφορά του ομολόγου των έως 320 εκατ. ευρώ, που θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 17 Ιουλίου. Αναλυτικά, το χρονοδιάγραμμα.

Την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 και ώρα Ελλάδος 10.00 π.μ. θα ξεκινήσει η Δημόσια Προσφορά του ομολόγου της Lamda Development και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 και ώρα Ελλάδος 16.00 μ.μ.

Το βιβλίο προσφορών θα παραμένει ανοιχτό, κατά τη διάρκεια της Δημόσιας Προσφοράς, από τις 10.00 π.μ. έως τις 17.00 μ.μ., εκτός της Παρασκευής 17 Ιουλίου 2020 κατά την οποία θα λήξει στις 16.00 μ.μ.

Το εύρος απόδοσης, το οποίο καθορίστηκε από τους Συντονιστές Κύριους Αναδόχους, εντός του οποίου οι Ειδικοί Επενδυτές θα υποβάλλουν τις αιτήσεις κάλυψης, είναι το ακόλουθο:

Κατώτατη Απόδοση 3,4%
Ανώτατη Απόδοση 3,8%

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Lamda, εάν το Κοινό Ομολογιακό Δάνειο δεν καλυφθεί σε ποσό τουλάχιστον 270.000.000 ευρώ, θα ματαιωθεί η Έκδοση και το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία συμμετοχής που έχει δεσμευθεί για έκαστο Ιδιώτη Επενδυτή θα αποδεσμευθεί το αργότερο εντός δύο εργάσιμων ημερών από τη λήξη της Δημόσιας Προσφοράς.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, αναλυτικά στοιχεία για την έκβαση της δημόσιας προσφοράς θα δημοσιευθούν στις 21 Ιουλίου, ενώ στις 22 Ιουλίου θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση των ομολογιών στην κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χ.Α. Η Lamda Development σημειώνει πως το χρονοδιάγραμμα εξαρτάται από αστάθμητους παράγοντες και ενδέχεται να μεταβληθεί.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, από τα έσοδα του ομολογιακού δανείου, η Lamda θα καταβάλει το ποσό των 81 εκατ. ευρώ για την αποπληρωμή κοινοπρακτικού δανείου, ενώ συνολικό ποσό των 163 εκατ. ευρώ θα δοθεί, για το έργο του Ελληνικού. Εξ αυτού τα 100 εκατ. θα έχει τη μορφή ενδο-ομιλικού δανείου ενώ 63 εκατ. θα δοθούν σε εταιρείες υλοποίησης του έργου.

Ακόμη ένα ποσό ύψους 43,8 εκατ. θα διατεθεί εντός τριών ετών για την κάλυψη αναγκών κεφαλαίου κίνησης, τόκων και χρηματοοικονομικών εξόδων της εκδότριας και ποσό 25 εκατ. θα χρησιμοποιηθεί εντός τριών ετών από την ημερομηνία εκδόσεως για νέες επενδύσεις στην Ελλάδα στους τομείς ανάπτυξης και εκμετάλλευσης ακινήτων.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελληνικό: Στις 25 Ιουνίου οι υπογραφές για τη μεταβίβαση του ακινήτου

Σήμερα το ΣτΕ απέρριψε τις τελευταίες αιτήσεις ακύρωσης κατά των Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων εφαρμογής του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης, ανοίγοντας τον δρόμο για την εκκίνηση του έργου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lamda: Πώληση δύο οικοπέδων στα Σπάτα έναντι του ποσού των 14 εκατ.

Όπως αναφέρει η εταιρεία «η πώληση εντάσσεται στο πλαίσιο της υφιστάμενης στρατηγικής της , η οποία στοχεύει στην επικέντρωση των δραστηριοτήτων της στο εμβληματικό έργο του Ελληνικού και στα εμπορικά της κέντρα».