ΓΔ: 903.97 -2.00% Τζίρος: 85.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Πρόγραμμα εκπαίδευσης τραπεζικών στελεχών από το Ελληνικό Τραπεζικό Ινστιτούτο

Πιστοποίηση επαγγελματικής επάρκειας στελεχών τραπεζών και μεσιτών πιστώσεων σε θέματα Στεγαστικής Πίστης προσφέρει νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ελληνικού Τραπεζικού Ινστιτούτου.

Το Ελληνικό Τραπεζικό Ινστιτούτο, εκπαιδευτικός βραχίονας της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρει ότι στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.moodysanalytics.com/hbi παρέχονται στους ενδιαφερόμενους αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με τίτλο: «Πιστοποίηση επαγγελματικής επάρκειας στελεχών τραπεζών και μεσιτών πιστώσεων σε θέματα Στεγαστικής Πίστης».

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ελληνικού Τραπεζικού Ινστιτούτου, σε συνεργασία με τη Moody's Anlaytics, επικεντρώνεται στην ουσιαστική αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων των επαγγελματιών του κλάδου, προκειμένου να αναδειχθεί ο ρόλος τους ως υπεύθυνων συμβούλων των πελατών τους, σύμφωνα με τους στόχους των τραπεζών και τις εξελισσόμενες προσδοκίες της εγχώριας αγοράς στεγαστικής πίστης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η επιτυχής παρακολούθηση του προγράμματος, αποκλειστικά σε περιβάλλον e-learning, πιστοποιεί το απαιτούμενο επίπεδο γνώσεων και επάρκειας του προσωπικού των πιστωτικών ιδρυμάτων (τραπεζών), και ευρύτερα όσων εμπλέκονται στη διαδικασία της χορήγησης στεγαστικών δανείων (π.χ. μεσίτες πιστώσεων).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΣΕΕ: Επιδοτούμενο πρόγραμμα για 7.000 εργαζομένους

Επιδοτούμενο πρόγραμμα συμβουλευτικής, κατάρτισης και πιστοποίησης 7.000 εργαζομένων με σκοπό την ψηφιακή εξειδίκευση και τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών εφοδιαστικής αλυσίδας ανακοίνωσε η ΕΣΕΕ.