ΓΔ: 2014.47 0.04% Τζίρος: 199.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
MariannaLatsi
Η Μαριάννα Λάτση. Πηγή: ΑΠΕ

Ολοκληρώθηκε η «έξοδος» της Μ. Λάτση από τη Lamda, «πέρασε» νέο πακέτο 

Σε πλήρη ρευστοποίηση της συμμετοχής της στη Lamda Development προχώρησε η Μαριάννα Λάτση, στα 33,55 εκατ. ευρώ η αξία των σημερινών πακέτων.

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η αποχώρηση της κυρίας Μαριάννας Λάτση από τη Lamda Development καθώς σήμερα, λίγο πριν το κλείσιμο του ΧΑ πέρασε ένα ακόμη πακέτο μετοχών της εταιρείας. 

Η κίνηση αυτή είχε προαναγγελθεί σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει η Lamda την Παρασκευή, ενώ το σημερινό «πακέτο» ήταν ύψους 5.992.759 μετοχών ή του 3,4% της εταιρείας και η τιμή έφθασε στα 5,60 ευρώ. Αποτέλεσμα, το συνολικό ύψος της συναλλαγής να διαμορφώνεται στα 33,55 εκατ. ευρώ. 

Είχαν προηγηθεί πακέτα για 8.900.000 μετοχές της εταιρίας την Παρασκευή, ενώ στην ανακοίνωση της Lamda τονιζόταν ότι η κυρία Λάτση προχωρά σε αποεπένδυση, ενώ σημειωνόταν ότι «οι οικογένειες Σπύρου Λάτση και Μαργαρίτας Λάτση διατηρούν τη συμμετοχή τους στη CLH και στηρίζουν πλήρως το έργο ανάπτυξης του Ελληνικού». 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η μετοχή της Lamda δέχθηκε σημαντικές πιέσεις, κλείνοντας με πτώση της τάξης του 6%, καθώς η τιμή πώλησης του πακέτου ήταν χαμηλότερη από την τρέχουσα τιμή διαπραγμάτευσης της μετοχής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λιμάνι Κέρκυρας αεροφωτογραφία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέα εποχή για το yachting στο Ιόνιο με την επένδυση της LAMDA στην Κέρκυρα

Η LAMDA Marinas Investments δρομολογεί επένδυση 140 εκατ. ευρώ για τη μαρίνα μεγάλων σκαφών στην Κέρκυρα με 410 θέσεις ελλιμενισμού, σηματοδοτώντας νέα εποχή για το yachting στο Ιόνιο και την Ανατολική Μεσόγειο.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Σε θέση μάχης για το κυκλοφοριακό, οι ζημιές των εισηγμένων και το ρεύμα

Σε θέση μάχης πέντε δήμοι για το κυκλοφοριακό στα νότια προάστια, με ζημιές το 23% των εισηγμένων, η συνέλευση της Aktor, οι τιμές του ρεύματος και ο Κεραυνός που... ξαναχτύπησε το καλώδιο.