Φωτο: Shutterstock

Online εγγραφή και για επιχειρήσεις στο e-Banking της Alpha Bank

Η νέα υπηρεσία παρέχει στις επιχειρήσεις άμεση πρόσβαση στην ψηφιακή πλατφόρμα της Τράπεζας χωρίς να απαιτείται επίσκεψη του νόμιμου εκπρόσωπου σε κατάστημα.

Online εγγραφή στο e-Βanking της Alpha Bank με τη μέγιστη ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια, μπορούν πλέον να πραγματοποιούν και οι Επιχειρηματίες Πελάτες της Τράπεζας. Η νέα υπηρεσία παρέχει στις επιχειρήσεις άμεση πρόσβαση στην ψηφιακή πλατφόρμα της Τράπεζας χωρίς να απαιτείται επίσκεψη του νόμιμου εκπρόσωπου σε κατάστημα.

Η διαδικασία της online εγγραφής ολοκληρώνεται με τρία απλά βήματα (ταυτοποίηση – επιβεβαίωση στοιχείων – δημιουργία Username και Password) και αμέσως μετά ο
Πελάτης μπορεί να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί το e-Banking για Επιχειρήσεις πραγματοποιώντας ευρύ φάσμα συναλλαγών, όπως εξόφληση λογαριασμών, καρτών και δανείων, πληρωμές προμηθευτών και μισθοδοσία του προσωπικού.

«Στην Alpha Bank επενδύουμε με συνέπεια στην ψηφιακή τεχνολογία, βελτιώνοντας διαρκώς την εμπειρία των Πελατών μας και διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιο ψηφιακής
τραπεζικής μας. Με τη νέα υπηρεσία online εγγραφής στο e-Βanking, εμπλουτίζουμε τις δυνατότητες ηλεκτρονικών συναλλαγών που προσφέρουμε στις Επιχειρήσεις, συμπληρώνοντας άλλες καινοτόμες υπηρεσίες που ήδη παρέχονται μέσω e-Banking, όπως η online ανανέωση νομιμοποιητικών εγγράφων, η ηλεκτρονική αίτηση εκταμίευσης από αλληλόχρεο λογαριασμό δανείου και η πρόσβαση στα e-statements των POS
», αναφέρει ο διευθυντής Ψηφιακών Δικτύων της Alpha Bank, Σωτήρης Κυριάκος.

Η δυνατότητα online εγγραφής στο e-Βanking της Alpha Bank παρέχεται σε όλες τις ατομικές επιχειρήσεις καθώς και στις επιχειρήσεις με έναν νόμιμο εκπρόσωπο, εφόσον είναι ήδη Πελάτες της Τράπεζας, δηλαδή διαθέτουν εταιρικό λογαριασμό καταθέσεων στην Alpha Bank έχοντας υποβάλει νομιμοποιητικά έγγραφα σε ισχύ, και είναι ενεργοί χρήστες του e-Banking Ιδιωτών ή διαθέτουν χρεωστική ή πιστωτική κάρτα έκδοσης Alpha Bank. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Καλεί τους δανειολήπτες η Alpha Bank να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Γεφυρα»

Η τράπεζα στηρίζει τους δανειολήπτες που δέχθηκαν πλήγμα λόγω της πανδημίας και θέλουν να συμμετάσχουν στο νέο πρόγραμμα του υπ. Οικονομικών για την επιδότηση δανείων με εξασφάλιση την πρώτη κατοικία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αίτηση της Alpha Bank για ένταξη του Galaxy στο σχέδιο «Ηρακλής»

Η αίτηση αφορά την ένταξη στο σχέδιο «Ηρακλής» των τιτλοποιήσεων Orion και Galaxy ΙΙ λογιστικής αξίας 1,9 και 5,7 δισ. αντιστοίχως. Θα ακολουθήσει αίτηση για το Galaxy IV στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ολοταχώς προχωρά το Galaxy η Alpha, υποβλήθηκε αίτημα στον «Ηρακλή»

Η Alpha Bank ζήτηση υπαγωγή στο σχέδιο «Ηρακλης» χαρτοφυλακίων retail ύψους 7,6 δισ. ευρώ. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, η τράπεζα θα έχει από τους υψηλότερους δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας στον κλάδο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Β. Ψάλτης: «Τολμάμε την επανεκκίνηση της Alpha Bank, νέα δάνεια 5 δισ. φέτος»

«Ήδη, από την αρχή του έτους έως σήμερα, έχουμε χορηγήσει περί τα 3 δισ. ευρώ νέες χρηματοδοτήσεις», ανέφερε ο CEO του Ομίλου Βασίλειος Ε. Ψάλτης μιλώντας στην Τακτική Γενική Συνέλευση.