ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:22:36 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Παραδόθηκε το πόρισμα ειδικού ελέγχου για την Creta Farms

Εντός των προσεχών ημέρων θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση με σύνοψη εκ μέρους της Creta Farms των αποτελεσμάτων του ειδικού ελέγχου.

Φως στα αίτια της κατάρρευσης της Creta Farms αναμένεται να ρίξει η έκθεση δικανικού ελέγχου (forensic) της Deloitte που παραδόθηκε στη διοίκηση της εταιρείας με αρκετή καθυστέρηση.

Όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη «σε πλήρη συμμόρφωση με τα προβλεπόμενα στην από 22.07.2019 συμφωνία Standstill MoU μεταξύ των Πιστωτριών Τραπεζών, της Εταιρείας και των βασικών μετόχων της, ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι στις 29 Ιουλίου 2020 η εταιρεία Deloitte Business Solutions AE Συμβούλων Επιχειρήσεων παρέδωσε στην Εταιρεία την τελική έκθεση ειδικού ελέγχου (forensic) που διενήργησε.

Εντός των προσεχών ημέρων θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση με σύνοψη εκ μέρους της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ των αποτελεσμάτων του ειδικού ελέγχου».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Aκύρωση εξυγίανσης της Creta Farms ζήτησε ο Κ. Δομαζάκης

«Όσοι συμμετείχαν στο ανοσιούργημα της διάλυσης μιας υγιούς, εύρωστης και παραγωγικής ελληνικής εταιρείας, ας γνωρίζουν ότι πλησιάζει ο χρόνος που θα απολογηθούν για τα πεπραγμένα τους», επισημαίνει στην ανακοίνωσή του. 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πόρισμα - κόλαφος για τις πρακτικές των αδελφών Δομαζάκη στην Creta Farms

Σχεδόν 3 εκατ. ευρώ είχαν πάρει οι βασικοί μέτοχοι από την εταιρεία κατά παράβαση του νόμου περί Α.Ε., «φέσι» 8,6 εκατ. ευρώ από εταιρεία δικών τους συμφερόντων. Προς αναμόρφωση του ισολογισμού της εισηγμένης.