ΓΔ: 916.09 0.08% Τζίρος: 25.10 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:51:14 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Bewise

H Bewise εκσυγχρόνισε την πληροφοριακή υποδομή των εκδόσεων Μίνωας

Η Bewise, έχοντας αναλάβει τον ρόλο του CIO των εκδόσεων Μίνωας, ολοκλήρωσε με επιτυχία τον επανασχεδιασμό της πληροφοριακής υποδομής της εταιρείας.

Η Bewise ολοκλήρωσε πρόσφατα το έργο που αφορούσε την αναβάθμιση του συνόλου της πληροφοριακής υποδομής των εκδόσεων Μίνωας. Όπως σε κάθε έργο που εκτελεί η εταιρεία, ακολουθήθηκαν διεθνώς αναγνωρισμένες μεθοδολογίες οργάνωσης και εκτέλεσης project.

Η Bewise ανάλαβε τον ρόλο του CIO της εταιρείας, επανασχεδιάζοντας το σύνολο των υποδομών της, έχοντας κάνει μελέτη και ανάλυση των αναγκών και στρατηγικών στόχων της. Η εταιρεία προχώρησε σε ριζική αναβάθμιση των υποδομών με προμήθεια νέων endpoints και servers, όλες οι υπηρεσίες μεταφέρθηκαν σε virtual περιβάλλον, ενώ το σύνολο της επιχείρησης πέρασε σε Office 365.

Για την περιμετρική ασφάλεια επιλέχθηκε η λύση των Unified Management Gateways (UTMs), ενώ αναβαθμίστηκε και η backup λειτουργία με offsite back up στο Microsoft Azure. Το έργο υλοποιήθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς διατάραξη της καθημερινής λειτουργίας της επιχείρησης.

Μετά την ολοκλήρωση του έργου, η Bewise παρέχει υπηρεσίες IT outsourcing στις Εκδόσεις Μίνωας με σκοπό την υποστήριξη της καθημερινής λειτουργίας της επιχείρησης, αλλά κυρίως για να εξασφαλιστεί ότι η πληροφοριακή υποδομή της θα ακολουθεί όλες τις σύγχρονες τάσεις και θα παραμείνει state-of-the -art.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Space Hellas
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Space Hellas: Αύξηση 37,8% του τζίρου στο εννεάμηνο, ανήλθε σε 86 εκατ.

Ελαφρά υποχώρηση σημειώνει η κερδοφορία του ομίλου καθώς το ενεργειακό κόστος και η άνοδος των επιτοκίων έχουν προκαλέσει επιπτώσεις, ωστόσο η διοίκηση του ομίλου εκτιμά ότι έρχεται ένα πολύ δυνατό δ' τρίμηνο που θα ενισχύσει τα μεγέθη του.
kinito tilephono
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενώνουν δυνάμεις Apifon και Cyclopt για αύξηση της παραγωγικότητας

Μέσα από τη συνεργασία, η πλατφόρμα Business Messaging στοχεύει στην αύξηση της αποτελεσματικότητας και στην παραγωγή καλύτερου λογισμικού που θέτει ολοένα και ψηλότερα τον πήχη ακολουθώντας τα υψηλά standards της εταιρείας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ideal: Στα 66,4 εκατ. ευρώ τα έσοδα το α' εξάμηνο με άνοδο 43%

Όπως αναφέρει η εταιρεία, στα αποτελέσματα του α’ εξαμήνου 2022 δεν περιλαμβάνονται τα αποτελέσματα της ΒΥΤΕ και έχουν αφαιρεθεί τα αποτελέσματα της Three Cents. Αυξημένη κατά 22% η καθαρή κερδοφορία του ομίλου που διαμορφώθηκε στα 6,3 εκατ. ευρώ.
consuting-business-solution
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Real Consulting: Στα 11,4 εκατ. ευρώ ο τζίρος το α' εξάμηνο με άνοδο 6%

Αύξηση 17% για τα μικτά κέρδη του ομίλου ενώ το EBITDA ανήλθε στα 1,67 εκατ. ευρώ σημειώνοντας άνοδο 15% έναντι του α' εξάμηνου του 2021. Σημαντική αύξηση 30,8% κατέγραψαν οι πωλήσεις στον τομέα μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Epsilon Net: Άνοδος άνω του 70% για τζίρο και κερδοφορία στο α' εξάμηνο

Μετά και τις πρόσφατες εξαγορές, ο αριθμός των ενεργών πελατών του Ομίλου είναι πλέον πάνω από 125.000, με την διοίκηση της Epsilon Net να εκτιμά πως το 2022 θα κλείσει με τα έσοδα να αναμένεται να αυξηθούν κατά 50% και τα EBITDA να είναι ενισχυμένα κατά 30%.