ΓΔ: 815.1 -0.24% Τζίρος: 78.64 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Bewise

H Bewise εκσυγχρόνισε την πληροφοριακή υποδομή των εκδόσεων Μίνωας

Η Bewise, έχοντας αναλάβει τον ρόλο του CIO των εκδόσεων Μίνωας, ολοκλήρωσε με επιτυχία τον επανασχεδιασμό της πληροφοριακής υποδομής της εταιρείας.

Η Bewise ολοκλήρωσε πρόσφατα το έργο που αφορούσε την αναβάθμιση του συνόλου της πληροφοριακής υποδομής των εκδόσεων Μίνωας. Όπως σε κάθε έργο που εκτελεί η εταιρεία, ακολουθήθηκαν διεθνώς αναγνωρισμένες μεθοδολογίες οργάνωσης και εκτέλεσης project.

Η Bewise ανάλαβε τον ρόλο του CIO της εταιρείας, επανασχεδιάζοντας το σύνολο των υποδομών της, έχοντας κάνει μελέτη και ανάλυση των αναγκών και στρατηγικών στόχων της. Η εταιρεία προχώρησε σε ριζική αναβάθμιση των υποδομών με προμήθεια νέων endpoints και servers, όλες οι υπηρεσίες μεταφέρθηκαν σε virtual περιβάλλον, ενώ το σύνολο της επιχείρησης πέρασε σε Office 365.

Για την περιμετρική ασφάλεια επιλέχθηκε η λύση των Unified Management Gateways (UTMs), ενώ αναβαθμίστηκε και η backup λειτουργία με offsite back up στο Microsoft Azure. Το έργο υλοποιήθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς διατάραξη της καθημερινής λειτουργίας της επιχείρησης.

Μετά την ολοκλήρωση του έργου, η Bewise παρέχει υπηρεσίες IT outsourcing στις Εκδόσεις Μίνωας με σκοπό την υποστήριξη της καθημερινής λειτουργίας της επιχείρησης, αλλά κυρίως για να εξασφαλιστεί ότι η πληροφοριακή υποδομή της θα ακολουθεί όλες τις σύγχρονες τάσεις και θα παραμείνει state-of-the -art.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

MLS: Δύο νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο

Το ΔΣ της εταιρείας αποφάσισε ομόφωνα την αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών και εκλογή από το Διοικητικό Συμβούλιο νέων μελών, των κυρίων Χωματά Δημήτριο και Ρούσσο Ευστάθιο, οικονομολόγων με μεγάλη εμπειρία στον τομέα των επιχειρήσεων.
ΙΛΥΔΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ίλυδα: Αύξηση 69% στον κύκλο εργασιών της στο γ' τρίμηνο

Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών και επενδυτικών αποτελεσμάτων (EBIT) για το γ τρίμηνο της χρήσης 2020 ανήλθαν σε κέρδη 115 χιλ Ευρώ, έναντι ζημιών 43 χιλ Ευρώ, βελτιωμένα κατά 366% σε σχέση με το γ τρίμηνο της χρήσης 2019.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η πανδημία αύξησε 20% τις πωλήσεις της Quest στο 9μηνο

Με την πανδημία να έχει ενισχύσει την ζήτηση στους περισσότερους από τους κλάδους που δραστηριοποιείται, ο όμιλος Quest καταγράφει ενισχυμένα αποτελέσματα εννεαμήνου. Αύξηση 9,4% της λειτουργικής κερδοφορίας.