ΓΔ: 825.02 0.95% Τζίρος: 57.47 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Με ποσοστό πάνω από 5% η Capital στην Eurobank

Το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου επί των κοινών μετοχών της Eurobank που κατείχε έμμεσα η CGC, υπερέβη στις 04.10.2019 του ορίου του 5% επί του συνολικού αριθμού των δικαιωμάτων ψήφου της Eurobank και ανήλθε σε 5,13%.

Την αύξηση του ποσοστού συμμετοχής της Capital Group στο μετοχικό της κεφάλαιο πάνω από το όριο του 5% ανακοίνωσε η Eurobank.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, «το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου επί των κοινών μετοχών της Eurobank που κατείχε έμμεσα η CGC, υπερέβη στις 04.10.2019 του ορίου του 5% επί του συνολικού αριθμού των δικαιωμάτων ψήφου της Eurobank, περιλαμβανομένων των δικαιωμάτων ψήφου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (εφεξής «ΤΧΣ»), καθώς το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου της CGC στο μετοχικό κεφάλαιο της Eurobank διαμορφώθηκε σε 5,1302%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 190.289.209 δικαιώματα ψήφου επί μετοχών Eurobank».

Η αλυσίδα των εταιρειών μέσω των οποίων κατέχονται τα δικαιώματα ψήφου

eurobank_capital
Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Eurobank συμμετέχει στο Ταμείο Εγγυήσεων Αγροτικής Ανάπτυξης

Oι χρηματοδοτήσεις θα χορηγούνται με τη μορφή μακροπρόθεσμων δανείων, με στόχο την κάλυψη παγίων δαπανών και επενδυτικών σχεδίων των επιχειρήσεων, που αφορούν τη βελτίωση και τη μεταποίηση.
Φώτο: Shutterstock
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurobank: Μοναδική ευκαιρία για τις μικρές επιχειρήσεις το ηλεκτρονικό εμπόριο

Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Ανδ. Αθανασόπουλος σε εκδήλωση που διοργάνωσε η τράπεζα υπογράμμισε τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιουργεί για τις επιχειρήσεις η ψηφιακή εποχή.