Με ποσοστό πάνω από 5% η Capital στην Eurobank

Το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου επί των κοινών μετοχών της Eurobank που κατείχε έμμεσα η CGC, υπερέβη στις 04.10.2019 του ορίου του 5% επί του συνολικού αριθμού των δικαιωμάτων ψήφου της Eurobank και ανήλθε σε 5,13%.

Την αύξηση του ποσοστού συμμετοχής της Capital Group στο μετοχικό της κεφάλαιο πάνω από το όριο του 5% ανακοίνωσε η Eurobank.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, «το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου επί των κοινών μετοχών της Eurobank που κατείχε έμμεσα η CGC, υπερέβη στις 04.10.2019 του ορίου του 5% επί του συνολικού αριθμού των δικαιωμάτων ψήφου της Eurobank, περιλαμβανομένων των δικαιωμάτων ψήφου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (εφεξής «ΤΧΣ»), καθώς το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου της CGC στο μετοχικό κεφάλαιο της Eurobank διαμορφώθηκε σε 5,1302%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 190.289.209 δικαιώματα ψήφου επί μετοχών Eurobank».

Η αλυσίδα των εταιρειών μέσω των οποίων κατέχονται τα δικαιώματα ψήφου

eurobank_capital
Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurobank: Ολοκληρωμένο ψηφιακό δίκτυο υπηρεσιών για ιδιώτες - επιχειρήσεις

Ένα ολοκληρωμένο μενού ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών, έχει αναπτύξει η eurobank ενθαρρύνοντας τους πελάτες της να το αξιοποιήσουν, μειώνοντας τις μετακινήσεις τους και συμβάλλοντας στην ανάσχεση της πανδημίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurobank: Διανομή από τα κλασματικά υπόλοιπα της Cairo Mezz

Το τελικό ποσό είναι €2.058,19. Δικαιούχοι του προϊόντος της πώλησης είναι οι μέτοχοι της Εταιρείας που ήταν εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά την 25.09.2020.