ΓΔ: 860.06 1.04% Τζίρος: 80.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstocks

Την απορρόφηση τριών θυγατρικών ανακοίνωσε η Foodlink

Η παρούσα συμφωνία δεν απαιτεί απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των συγχωνευόμενων εταιριών και η συγχώνευση θα γίνει με τα οικονομικά στοιχεία της χρήσης 2019.

Την απορρόφηση τριών θυγατρικών της εταιρειών ανακοίνωσε η Foodlink. Συγκεκριμένα η εταιρεία θα απορροφήσει το 100% των Velostrans, Transport Link και Express Link.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωση:

H Foodlink ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή 07 Αυγούστου 2020 υπεγράφη κατόπιν σχετικής έγκρισης του Διοικητικού Συμβουλίου, το Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης της Εταιρείας (Απορροφώσα) με τις θυγατρικές της εταιρείες α) VELOSTRANS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – LOGISTICS, β) TRANSPORT LINK - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, και γ) EXPRESS LINK ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (Απορροφώμενες Εταιρείες) των οποίων η Απορροφώσα κατέχει το 100% των μετοχών ή μεριδίων τους

H Εταιρεία ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την Παρασκευή 07 Αυγούστου 2020 υπεγράφη κατόπιν σχετικής έγκρισης του Διοικητικού Συμβουλίου, το Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης της Εταιρείας με τις θυγατρικές της εταιρείες α) VELOSTRANS, β) TRANSPORT LINK, και γ) EXPRESS LINK.

Η συγχώνευση θα συντελεστεί σύμφωνα με: τις διατάξεις των άρθρων, με απογραφή των στοιχείων του Ενεργητικού και Παθητικού όπως αυτά εμφανίζονται στους Ισολογισμούς Μετασχηματισμού των εταιρειών με ημερομηνία 31.12.2019, με ενοποίηση των στοιχείων του ενεργητικού και παθητικού των συγχωνευόμενων εταιρειών και τα περιουσιακά στοιχεία των απορροφώμενων μεταφέρονται ως στοιχεία ισολογισμού της απορροφώσας.

Η παρούσα συμφωνία δεν απαιτεί απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των συγχωνευόμενων εταιριών κατά παρέκκλιση των γενικών διατάξεων, δυνάμει της ρύθμισης της παραγράφου 2 του άρθρου 35 του Ν. 4601/2019.

Η δημοσιότητα του σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης πραγματοποιείται, από καθεμία από τις εταιρείες που μετέχουν στη συγχώνευση, έναν (1) τουλάχιστον μήνα πριν από τη συντέλεση της συγχώνευσης.

Η παρούσα συμφωνία τελεί υπό την αίρεση της έγκρισης της αρμόδιας αρχής κατά τις οικείες διατάξεις του Ν. 4601/2019.

Το πλήρες κείμενο του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.fdlgroup.gr καθώς και στον δικτυακό τόπο του Γ.Ε.ΜΗ. για κάθε μία από τις εταιρείες που συμμετέχουν στη συγχώνευση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Foodlink: Πώς θα πραγματοποιηθεί η εξαγορά του 55% της Γενικές Μεταφορές

Η Foodlink με ανακοίνωση της στο Χρηματιστήριο πληροφόρησε το επενδυτικό κοινό σχετικά με την απόκτηση του 55% των μετοχών της εταιρείας Γενικές Μεταφορές αντί ενός τιμήματος που ανέρχεται σε 1.910.700 ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Foodlink: Εξαγορά του 55% της «Γενικές Μεταφορές» έναντι 1,91 εκατ.

Η απόκτηση του 55% ολοκληρώθηκε χθες, με την εξαγορά ποσοστού 23,57% του υφιστάμενου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, καθώς η Foodlink κατείχε ποσοστό 31,43% σύμφωνα με προγενέστερες ανακοινώσεις της.
teamviewer
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία TeamViewer με SAP για βελτίωση των διαδικασιών logistics

Η εφαρμογή που δημιουργήθηκε θα μπορεί μέσω λειτουργιών επαυξημένης πραγματικότητας να παρέχει στους εργαζομένους δεδομένα που θα βελτιώσουν τις επιλογές τους και να μειώσουν σε μηδενικά ποσοστά τα σφάλματα.