ΓΔ: 907.06 -1.15% Τζίρος: 41.37 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα «eRetail Content» από την Convert Group

Τη νέα της πλατφόρμα με την ονομασία eRetail Content λάνσαρε η Convert Group τρία χρόνια μετά το eRetail Audit που επιτρέπει στις εταιρείες καταναλωτικών αγαθών να διαχειρίζονται εύκολα και αποτελεσματικά την παρουσία τους στα ηλεκτρονικά ράφια.

Τη νέα της πλατφόρμα με την ονομασία eRetail Content λάνσαρε η Convert Group. Το eRetail Content είναι η δεύτερη πλατφόρμα που δημιουργεί η εταιρεία, ακριβώς τρία χρόνια μετά το διεθνές πλέον eRetail Audit, η οποία επιτρέπει στις εταιρείες καταναλωτικών αγαθών να διαχειρίζονται εύκολα και αποτελεσματικά την παρουσία τους στα ηλεκτρονικά ράφια.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το eRetail Content παντρεύει τα δύο πιο δυνατά business units της εταιρείας, το eMarket Intelligence και το eConsulting σε μία εξαιρετικά ευέλικτη πλατφόρμα. Μερικές από τις λειτουργικότητες που προσφέρει το eRetail Content στα brands είναι ο εύκολος διαμοιρασμός και η παρακολούθηση του περιεχομένου τους στα ηλεκτρονικά καταστήματα (με notifications κάθε φορά που το περιεχόμενο ανανεώνεται), η αναλυτική παρακολούθηση των τιμών, εκπτώσεων καθώς και διαθεσιμότητας των προϊόντων τους σε ηλεκτρονικά καταστήματα και η λεπτομερής παρακολούθηση των digital marketing ενεργειών τους, όπως και των ανταγωνιστών τους, σε Google Ads, Newsletters, on-site Display banners, Social Media και Διαγωνισμούς.

«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που μια ομάδα με βάση την Ελλάδα καταφέρνει να καινοτομεί και να δημιουργεί προϊόντα που ξεπερνάνε τα standards των αγορών του εξωτερικού. To eRetail Content θα αλλάξει τον τρόπο που τα brands διαχειρίζονται το ηλεκτρονικό ράφι, βοηθώντας στην εξέλιξη ολόκληρου του οικοσυστήματος του ηλεκτρονικού εμπορίου» δήλωσε ο Παναγιώτης Γκεζερλής, CEO και ιδρυτής της Convert Group.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kinito tilephono
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενώνουν δυνάμεις Apifon και Cyclopt για αύξηση της παραγωγικότητας

Μέσα από τη συνεργασία, η πλατφόρμα Business Messaging στοχεύει στην αύξηση της αποτελεσματικότητας και στην παραγωγή καλύτερου λογισμικού που θέτει ολοένα και ψηλότερα τον πήχη ακολουθώντας τα υψηλά standards της εταιρείας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ideal: Στα 66,4 εκατ. ευρώ τα έσοδα το α' εξάμηνο με άνοδο 43%

Όπως αναφέρει η εταιρεία, στα αποτελέσματα του α’ εξαμήνου 2022 δεν περιλαμβάνονται τα αποτελέσματα της ΒΥΤΕ και έχουν αφαιρεθεί τα αποτελέσματα της Three Cents. Αυξημένη κατά 22% η καθαρή κερδοφορία του ομίλου που διαμορφώθηκε στα 6,3 εκατ. ευρώ.
consuting-business-solution
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Real Consulting: Στα 11,4 εκατ. ευρώ ο τζίρος το α' εξάμηνο με άνοδο 6%

Αύξηση 17% για τα μικτά κέρδη του ομίλου ενώ το EBITDA ανήλθε στα 1,67 εκατ. ευρώ σημειώνοντας άνοδο 15% έναντι του α' εξάμηνου του 2021. Σημαντική αύξηση 30,8% κατέγραψαν οι πωλήσεις στον τομέα μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Epsilon Net: Άνοδος άνω του 70% για τζίρο και κερδοφορία στο α' εξάμηνο

Μετά και τις πρόσφατες εξαγορές, ο αριθμός των ενεργών πελατών του Ομίλου είναι πλέον πάνω από 125.000, με την διοίκηση της Epsilon Net να εκτιμά πως το 2022 θα κλείσει με τα έσοδα να αναμένεται να αυξηθούν κατά 50% και τα EBITDA να είναι ενισχυμένα κατά 30%.
Performance Technologies
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Perfomance Technologies: Προχωράει στη διανομή μερίσματος 0,0360 ευρώ

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, η καταβολή του μερίσματος θα ξεκινήσει την Δευτέρα 03/10/2022 και το ποσό του τελικού μερίσματος των 0,0360 ευρώ ανά μετοχή, υπόκειται σε παρακράτηση φόρου 5% .