ΓΔ: 897.55 0.66% Τζίρος: 86.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

H Alpha Bank αναπροσαρμόζει προς τα κάτω τα επιτόκια δανείων και καταθέσεων

Νέα μειωμένα επιτόκια καταθέσεων και καταναλωτικών δανείων τα οποία, στην πλειοψηφία τους θα τεθούν σε ισχύ από την 16η Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε η Alpha Bank.

H Alpha Bank αναπροσαρμόζει τα επιτόκια δανείων και καταθέσεων όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης την οποία εξέδωσε.

Συγκεκριμένα:

  • Τα επιτόκια σε όλες τις νέες χορηγήσεις καταναλωτικών τοκοχρεωλυτικών δάνειων, από το Δίκτυο Καταστημάτων της Τράπεζας, μειώνονται κατά 25 μονάδες βάσης (0,25%).
  • Τα επιτόκια καταθέσεων των λογαριασμών «Alpha Έξυπνη Αποταμίευση», «Alpha Ταμιευτήριο», «Alpha Ταμιευτήριο Plus», «Σειρά Alpha 1|2|3», «Alpha Μισθοδοσία», «Alpha Double» και «Alpha Ταμιευτήριο Μετ’ Αποδοχών» μειώνονται κατά δύο μονάδες βάσης (0,02%) μεσοσταθμικά.
  • Τα νέα μειωμένα επιτόκια καταθέσεων και καταναλωτικών δανείων τίθενται σε ισχύ την 16 Δεκεμβρίου 2019, με εξαίρεση το νέο επιτόκιο του καταθετικού λογαριασμού «Alpha Έξυπνη Αποταμίευση», που θα ισχύσει από την 1 Ιανουαρίου 2020.

Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι την 2 Οκτωβρίου 2019, η Τράπεζα προέβη σε σημαντική μείωση των επιτοκίων χορηγήσεων των νέων στεγαστικών δανείων κατά περίπου 40 μονάδες βάσης (0,40%) μεσοσταθμικά, εισάγοντας νέα προγράμματα σταθερού επιτοκίου, με ιδιαίτερα βελτιωμένους όρους χρηματοδότησης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επιτόκια καταθέσεων και χορηγήσεων είναι διαθέσιμες στα Καταστήματα της Τράπεζας ή στην ιστοσελίδα www.alpha.gr.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δράσεις της Alpha Bank για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Στον άξονα του Πολιτισμού, η Alpha Bank, αξιοποιώντας την ισχυρή πολιτιστική της ταυτότητα, ενώνει τις δυνάμεις της με το Μουσείο Μπενάκη, την Τράπεζα της Ελλάδος και την Εθνική Τράπεζα στη μεγάλη επετειακή έκθεση «1821. Πριν και Μετά».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δημοσιεύτηκε το σημείωμα για την απόσχιση κλάδου τραπεζικής της Alpha

Στο πλαίσιο της διάσπασης, ο κλάδος τραπεζικής δραστηριότητας της Alpha Bank θα μεταβιβαστεί στην επωφελούμενη, η οποία θα κατέχει τραπεζική άδεια και θα είναι 100% θυγατρική της διασπώμενης.