Φώτο: Shutterstock

Διαψεύδει την επίθεση από hackers η Eurobank 

Η τράπεζα τονίζει ότι τα συστήματα ηλεκτρονικών συναλλαγών της είναι απόλυτα ασφαλή και συστήνει στους πελάτες να μην ανοίγουν emails που φέρεται ότι έχουν σταλεί από δικές της υπηρεσίες. 

Απόλυτα ασφαλή είναι τα ηλεκτρονικά συστήματα συναλλαγών ebanking και mbanking, όπως διαβεβαιώνει σε ανακοίνωσή της η Eurobank, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπήρξε επίθεση από hackers. 

Παράλληλα η τράπεζα συστήνει στους πελάτες της να μην ανοίγουν emails τα οποία φέρεται ότι στέλνονται από δικές της υπηρεσίες. 

Στην ανακοίνωσή της η ελληνική τράπεζα υπογραμμίζει ότι «Η Eurobank ενημερώνει ότι τα συστήματα της και ειδικά το ebanking και mbanking είναι ασφαλή και δεν έχουν δεχθεί καμία επίθεση από hackers ή άλλους κακόβουλους χρήστες. Επίσης εφιστά την προσοχή των πελατών της να μην ανοίγουν emails από άγνωστες πηγές και να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί σε ποιες σελίδες περιηγούνται στο διαδίκτυο, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να γίνουν θύματα υποκλοπής στοιχείων μέσα από τη διαδικασία «ψαρέματος» στοιχείων χρηστών. Η Τράπεζα ουδέποτε έχει ζητήσει, δεν ζητά και δεν θα ζητήσει ποτέ τα στοιχεία των πελατών κατ΄ αυτόν τον τρόπο».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurobank: Ολοκληρωμένο ψηφιακό δίκτυο υπηρεσιών για ιδιώτες - επιχειρήσεις

Ένα ολοκληρωμένο μενού ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών, έχει αναπτύξει η eurobank ενθαρρύνοντας τους πελάτες της να το αξιοποιήσουν, μειώνοντας τις μετακινήσεις τους και συμβάλλοντας στην ανάσχεση της πανδημίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurobank: Διανομή από τα κλασματικά υπόλοιπα της Cairo Mezz

Το τελικό ποσό είναι €2.058,19. Δικαιούχοι του προϊόντος της πώλησης είναι οι μέτοχοι της Εταιρείας που ήταν εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά την 25.09.2020.