ΓΔ: 816.72 -0.04% Τζίρος: 60.54 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:50:33 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ΑΠΕ

Ν. Μπακατσέλος και Α. Μάνος επικεφαλής της ΔΕΔΔΗΕ

Ο Αναστάσιος Μάνος, ναυπηγός, μηχανολόγος-μηχανικός, εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΕΔΔΗ, και θα αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Ο Αναστάσιος Μάνος, ναυπηγός, μηχανολόγος-μηχανικός, υψηλόβαθμο στέλεχος με μακροχρόνια εμπειρία σε ανώτατες διευθυντικές θέσεις του ιδιωτικού τομέα. εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου.

Με την ίδια απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΔΕΔΔΗΕ, την οποία συγκάλεσε η ΔΕΗ ως μοναδικός μέτοχος, εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα προέδρου του Δ.Σ. του ΔΕΔΔΗΕ ο Νικόλαος Μπακατσέλος, επιχειρηματίας και πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Σημειώνεται ότι η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) συστάθηκε με την απόσχιση του κλάδου Διανομής της ΔΕΗ της οποίας είναι κατά 100% θυγατρική. Ωστόσο είναι ανεξάρτητη λειτουργικά και διοικητικά, τηρώντας όλες τις απαιτήσεις ανεξαρτησίας που ενσωματώνονται στο παραπάνω νομικό πλαίσιο.

Έργο της εταιρείας είναι η λειτουργία, η συντήρηση και η ανάπτυξη του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και η διασφάλιση της διαφανούς και αμερόληπτης πρόσβασης των καταναλωτών και γενικότερα όλων των χρηστών του δικτύου.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Απαραίτητος ο συντονισμός των διαχειριστών για επιτυχημένη ενεργειακή μετάβαση

Στο πλαίσιο της τριήμερης συνάντησης «SEERC 6th TAC Meeting & Workshop», ο ΑΔΜΗΕ υποδέχθηκε τους συμμετέχοντες στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ενέργειας που εκσυγχρονίστηκε πρόσφατα με την εγκατάσταση ψηφιακών προβολικών συστημάτων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου του ΑΔΜΗΕ Χρ. Αγιακλόγλου

Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε την τοποθέτηση ως εκτελεστικού προέδρου του κ. Διαμαντή Βαχτσιαβάνου, ενώ αυτό θα είναι εξαμελές και θα ακολουθήσει γενική συνέλευση για την εκλογή του νέου τελικού ΔΣ.