ΓΔ: 864.44 0.74% Τζίρος: 29.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Τεχνική Ολυμπιακή: Στο 15% η συμμετοχή της T.O. Shipping στην Kalmar Maritime

Η Kalmar Maritime προχώρησε πρόσφατα σε αγορά πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων με την T.O. Shipping να καταβάλει ποσό ύψους 889.875 δολαρίων.

Σε ανακοίνωσή της η Τεχνική Ολυμπιακή αναφέρει ότι η εν Κύπρω εδρεύουσα εγγονή της, T.O. SHIPPING (θυγατρική κατά 100% της εταιρείας Τ.Ο INTERNATIONAL HOLDING) συμμετείχε με ποσοστό 15% στη σύσταση της εταιρείας KALMAR MARITIME LLC, με έδρα τις νήσους Μάρσαλ.

Η τελευταία απέκτησε πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, σημαίας Λιβερίας, 6.320 TEU και έτους ναυπήγησης 1998 το οποίο θα μετονομαστεί σε AKITETA. Για την ως άνω συμμετοχή της η T.O. SHIPPING κατέβαλε ποσό ανερχόμενο σε 889.875 δολαρίων ΗΠΑ.

Η Τεχνική Ολυμπιακή σημειώνει, στη σχετική ανακοίνωσή της, ότι θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη επί του θέματος.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πόρτο Καρράς: Άκαρπες οι συζητήσεις για το πόρισμα του συμβούλου

Οι δύο εταιρείες προχώρησαν σε σε διορισμό δεύτερου ανεξάρτητου συμβούλου. Σημειώνεται ότι εάν δεν καταστεί εφικτό να εκδοθεί κοινό τελικό πόρισμα, τότε τα μέρη θα διορίσουν από κοινού τρίτο ανεξάρτητο σύμβουλο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τεχνική Ολυμπιακή: Στις 5 Απριλίου το πόρισμα για το Πόρτο Καρράς

Ο ανεξάρτητος σύμβουλος γνωστοποίησε στην Τεχνική Ολυμπιακή ότι αναμένεται να παραδώσει το πόρισμά του στις 5 Απριλίου, ενώ η εταιρεία σημειώνει ότι θα ενημερώσει το κοινό για κάθε εξέλιξη επί του θέματος.