Φώτο: Shutterstock

Τεχνική Ολυμπιακή: Στο 15% η συμμετοχή της T.O. Shipping στην Kalmar Maritime

Η Kalmar Maritime προχώρησε πρόσφατα σε αγορά πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων με την T.O. Shipping να καταβάλει ποσό ύψους 889.875 δολαρίων.

Σε ανακοίνωσή της η Τεχνική Ολυμπιακή αναφέρει ότι η εν Κύπρω εδρεύουσα εγγονή της, T.O. SHIPPING (θυγατρική κατά 100% της εταιρείας Τ.Ο INTERNATIONAL HOLDING) συμμετείχε με ποσοστό 15% στη σύσταση της εταιρείας KALMAR MARITIME LLC, με έδρα τις νήσους Μάρσαλ.

Η τελευταία απέκτησε πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, σημαίας Λιβερίας, 6.320 TEU και έτους ναυπήγησης 1998 το οποίο θα μετονομαστεί σε AKITETA. Για την ως άνω συμμετοχή της η T.O. SHIPPING κατέβαλε ποσό ανερχόμενο σε 889.875 δολαρίων ΗΠΑ.

Η Τεχνική Ολυμπιακή σημειώνει, στη σχετική ανακοίνωσή της, ότι θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη επί του θέματος.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

porto_karras
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε εξέλιξη ο οικονομικός έλεγχος για την πώληση του Πόρτο Καρράς

Στην τελική ευθεία για έγκριση βρίσκονται πλέον οι οικονομικές καταστάσεις των εταιρειών που συμμετείχαν στη συναλλαγή για την πώληση του Πόρτο Καρράς, σύμφωνα με ανακοίνωση της Τεχνικής Ολυμπιακής.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διευκρινίσεις για το Πόρτο Καρράς από την Τεχνική Ολυμπιακή

«Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη σχετικά με τη συναλλαγή της πώλησης του συγκροτήματος "ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ"» αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τεχνική Ολυμπιακή: «Ναι» από τη ΓΣ στην πώληση του Πόρτο Καρράς

Εγκρίθηκαν όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις αντίστοιχες εισηγήσεις του Δ.Σ. της εταιρείας προς τους μετόχους αυτής, όπως αυτές είχαν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας.