Υπογράφηκε νέα 3ετής σύμβαση εργασίας στον ΟΛΠ

Η διοίκηση του ομίλου υπέγραψε τη νέα σύμβαση με τους εκπροσώπους του υπαλληλικού προσωπικού των εργαζομένων.

Την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και την υπογραφή της νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας ανακοίνωσε ο ΟΛΠ.

Η σύμβαση θα έχει τριετή διάρκεια και όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΟΛΠ Yu Zenggang «η υπογραφή της νέας σύμβασης αντικατοπτρίζει το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ της Διοίκησης και των εργαζομένων και την κοινή βούληση να προχωρήσουμε μαζί σε νέες επιτυχίες για το λιμάνι του Πειραιά».

Στην ανακοίνωσή του ο ΟΛΠ τονίζει: «η ΟΛΠ Α.Ε. ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων μεταξύ Διοίκησης ΟΛΠ και των Σωματείων (ΟΜΥΛΕ) και την υπογραφή της Νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με τους εκπροσώπους του υπαλληλικού προσωπικού των εργαζομένων με τριετή διάρκεια. 

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος ΔΣ της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Yu Zenggang ‘'Η υπογραφή της νέας σύμβασης αντικατοπτρίζει το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ της Διοίκησης και των εργαζομένων και την κοινή βούληση να προχωρήσουμε μαζί σε νέες επιτυχίες για το λιμάνι του Πειραιά".

Να σημειωθεί ότι ήδη έχει υπογραφεί η Συλλογική Σύμβαση με το Σωματείο των Εργατών και τον Σύνδεσμο Εποπτών – Αρχιεργατών».

 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Deutsche Welle: Πειραιάς, ένα κινεζικό λιμάνι

Χάρη στην Κίνα το λιμάνι του Πειραιά εξελίχθηκε σε σύγχρονο σταθμό μεταφόρτωσης κοντέινερ. Η επεξεργασία κινεζικών προϊόντων θα μπορούσε ωστόσο να γίνεται επί τόπου, εκτιμά ο ειδικός σε ζητήματα ναυτιλίας Γ. Βαγγέλας.