ΓΔ: 877.99 0.19% Τζίρος: 40.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Ολοκληρωμένες λύσεις για ολοκληρωμένα e-shops από τη Eurobank

Το πρόγραμμα συνδράμει τις επιχειρήσεις στο πεδίο των ηλεκτρονικών πωλήσεων, από το πρώτο βήμα μέχρι το τελευταίο, με τραπεζικές αλλά και μη τραπεζικές υπηρεσίες.

Στη διάθεση των επιχειρήσεων το πρόγραμμα Business Banking e-Commerce solutions, ένα ολοκληρωμένο μενού λύσεων για τις εταιρείες που ήδη δραστηριοποιούνται, ή σχεδιάζουν να δραστηριοποιηθούν, στο ηλεκτρονικό εμπόριο, θέτει η Eurobank, λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαίτερες συνθήκες και ανάγκες που διαμορφώνει η πανδημική κρίση στην αγορά και την καταλυτική επίδραση της τρέχουσας συγκυρίας στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. 

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της, με αιχμή του δόρατος την πλατφόρμα e-POS και την πρωτοποριακή υπηρεσία Eurobank Payment Link της Eurobank, το Πρόγραμμα συνδράμει τις επιχειρήσεις στο πεδίο των ηλεκτρονικών πωλήσεων, από το πρώτο βήμα μέχρι το τελευταίο, με τραπεζικές αλλά και μη τραπεζικές καινοτόμες υπηρεσίες, που παρέχονται με έκπτωση από τρίτες εταιρείες, με στόχο την κάλυψη -με ολοκληρωμένο τρόπο- των αναγκών τόσο των νεοεισερχόμενων, όσο και των περισσότερο ώριμων επιχειρήσεων.

Ο γενικός διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής Eurobank, κ. Ιάκωβος Γιαννακλής, ανέφερε: «Η Eurobank στέκεται στο πλευρό των ελληνικών επιχειρήσεων και στηρίζει την προσπάθεια χιλιάδων εταιρειών, μικρού και μεσαίου μεγέθους, να μεταβούν στον κόσμο του ψηφιακού εμπορίου και να αυξήσουν τις ηλεκτρονικές τους πωλήσεις. Το Business Banking e–Commerce solutions της Eurobank είναι ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα, που παρέχει χρήσιμες λύσεις με προνομιακούς όρους καθώς και την τεχνογνωσία προκειμένου η κάθε επιχείρηση να αποκτήσει ένα ολοκληρωμένο e- Shop. Επιδιώκουμε να διευκολύνουμε ένα μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, που έχει αναστείλει τη φυσική του λειτουργία να επιβιώσει στην παρούσα, δύσκολη συγκυρία και ταυτόχρονα, επισπεύδοντας τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό, να συμβάλλουμε στον εκσυγχρονισμό τους και την εξέλιξή τους σε αξιόπιστες, βιώσιμες και ανταγωνιστικές ψηφιακές εταιρείες, με δυναμική ανάπτυξης και στην post Covid εποχή».

Το Πρόγραμμα κινείται στους εξής άξονες:

  • Πλήρες φάσμα λύσεων εισπράξεων, που υποστηρίζουν τις online πωλήσεις, πριν ακόμη και από τη λειτουργία του e-shop της επιχείρησης. Μεταξύ αυτών είναι η πρωτοποριακή υπηρεσία Eurobank Payment Link, ένα νέο κανάλι συναλλαγών για τις επιχειρήσεις με τους πελάτες τους, ακόμη και εάν εκείνες δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop).
  • Δυνατότητα χρηματοδότησης της επιχείρησης με προνομιακή τιμολόγηση στα έξοδα αξιολόγησης, καθώς και στο επιτόκιο των χρηματοδοτήσεων και μειωμένες προμήθειες POS για επιχειρήσεις που εντάσσονται στο Πρόγραμμα.
  • Συνεργασίες με εξειδικευμένες εταιρείες για:

- Συμβουλευτικές υπηρεσίες και καθοδήγηση για τη δημιουργία e-shop και τη διαμόρφωση της ιστοσελίδας, την ανάπτυξη και την προβολή, μέσω του ψηφιακού Marketing (Digital Marketing).
- Υπηρεσίες Logistics και ταχυμεταφορών, με σημαντικές εκπτώσεις και προνομιακούς όρους για τις επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στο Πρόγραμμα.

  • Ενημέρωση και καθοδήγηση από συνεργάτες της Eurobank για τις δυνατότητες ένταξης των επιχειρήσεων σε προγράμματα ΕΣΠΑ & Αναπτυξιακού και εν γένει σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα από την ΕΕ.
  • Προνομιακοί όροι ασφαλιστικής κάλυψης από την Eurolife FFH για τις επιχειρήσεις.
  • Προνόμια, σε τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες, για τον εργαζόμενο της επιχείρησης που εντάσσεται στο Πρόγραμμα (π.χ. δάνειο μισθοδοσίας με προνομιακούς όρους και υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής).
  • Δυνατότητα ενημέρωσης για τρόπους ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας της επιχείρησης στο ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού της, μέσω στοχευμένων άρθρων και workshops από το Digital Academy for Business της Eurobank, του ψηφιακού καναλιού γνώσεων, πρακτικών και εμπειριών για επαγγελματίες και επιχειρηματίες.
Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Φ. Καραβίας: Βασικός στόχος η Eurobank να γίνει τράπεζα ανάπτυξης

Ως διαχειρίσιμο χαρακτήρισε το επίπεδο των νέων NPLs που μπορεί να δημιουργήσει η πανδημία ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, με τον προεδρό της να τονίζει ότι οι μεταρρυθμίσεις αποτελούν κλειδί για την ανάπτυξη.
Eurobank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurobank: Γνωστοποίηση σημαντικής αλλαγής στα δικαιώματα ψήφου

H Fairfax ανακοίνωσε ότι το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου επί των κοινών μετοχών της Εταιρείας που κατείχε άμεσα και έμμεσα η Fairfax υπερέβη στις 14.7.2021 το 33,3% επί του συνολικού αριθμού των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.