ΓΔ: 877.99 0.19% Τζίρος: 40.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Lamda στις 22 Δεκεμβρίου

Προκειμένου να εκλεγεί νέα διοίκηση, νέα επιτροπή ελέγχου αλλά και να καθοριστεί το πρόγραμμα διάθεσης μετοχών σε στελέχη και προσωπικό της εταιρείας.

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση  καλεί τους μετόχους της για τις 22 Δεκεμβρίου η Lamda Development, προκειμένου να υπάρξει εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, νέας επιτροπής ελέγχου αλλά και να καθοριστεί το πρόγραμμα παροχής μετοχών τόσο στα μέλη της διοίκησης όσο και στους εργαζόμενους στην εταιρεία. 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της «έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Lamda Development την 22η Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.30 π.μ. η οποία θα πραγματοποιηθεί από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης και χωρίς τη φυσική παρουσία των Μετόχων.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός των Ανεξαρτήτων Μελών του.

2. Εκλογή νέας Επιτροπής Ελέγχου.

3. Θέσπιση προγράμματος διάθεσης μετοχών σε στελέχη της Διοίκησης και στο προσωπικό της Εταιρείας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών κατά την έννοια του άρθρου 32 του Ν. 4308/2014, με τη μορφή δικαιωμάτων προαίρεσης για απόκτηση μετοχών (stock options) σύμφωνα με το άρθρο 113 του Ν. 4548/2018 και παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο για τη ρύθμιση των διαδικαστικών θεμάτων και λεπτομερειών.

Σε περίπτωση που κατά την αρχική (ως ανωτέρω) συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης δεν επιτευχθεί απαρτία προς λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, θα συνέλθει Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 29.12.2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.30 π.μ., σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 130 παρ. 2 του Ν. 4548/2018, όπως ισχύει. Για την τυχόν Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση δεν θα δημοσιευθεί νέα πρόσκληση, ενώ και αυτή θα πραγματοποιηθεί από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης και χωρίς τη φυσική παρουσία των Μετόχων λόγω της έκτακτης κατάστασης και στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί από την Πολιτεία για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στο Ελληνικό μετακομίζει η Τρ. Πειραιώς, συμφωνία με Lamda για απόκτηση γραφείων

Η συμφωνία αφορά στην απόκτηση χώρων γραφείων συνολικού εμβαδού 40.000 τ.μ.. Το έργο θα ολοκληρωθεί εντός της πρώτης 5ετούς φάσης υλοποίησης της επένδυσης στο Ελληνικό, δηλαδή έως το 2025.
marina tower-elliniko
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lamda Development: Μεγάλο ενδιαφέρον για διαμερίσματα του Marina Tower

Ο Marina Tower, όπως έχει ανακοινώσει η εταιρεία, θα είναι ένας από τους πιο πράσινους ουρανοξύστες παγκοσμίως και ένα υπόδειγμα βιώσιμου σχεδιασμού με τα πλέον σύγχρονα πρωτόκολλα ασφάλειας διεθνώς.