ΓΔ: 877.99 0.19% Τζίρος: 40.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Eurobank: Αποχωρεί από το διοικητικό συμβούλιο ο George Myhal

Ο κ. Myhal υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, ενώ αυτή θα τεθεί σε ισχύ στις 10 Δεκεμβρίου και ακολούθως θα υπάρξει ανακοίνωση για την αντικατάστασή του.

Την παραίτηση του κ. George Myhal από ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος της διοίκησής της ανακοίνωσε η Eurobank. Ο κ. Myhal παραιτείται για προσωπικούς λόγους, ενώ εντός των επόμενων ημερών η τράπεζα θα ενημερώσει ποιος θα τον αντικαταστήσει.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση: «η Eurobank Ergasias Υπηρεσιών και Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρεία («Εταιρεία») ενημερώνει
το επενδυτικό κοινό ότι ο κ. George Myhal, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων («Δ.Σ.») της Εταιρείας και της θυγατρικής της εταιρείας «Τράπεζα Eurobank Ανώνυμη Εταιρεία» («Τράπεζα») και μέλος των Επιτροπών Υποψηφιοτήτων και Αποδοχών της Εταιρείας και της Τράπεζας, υπέβαλε στις 2 Δεκεμβρίου 2020 την παραίτησή του από τις ανωτέρω θέσεις για προσωπικούς λόγους, με ισχύ από την 10η Δεκεμβρίου 2020.

Το επενδυτικό κοινό θα ενημερωθεί με επόμενη ανακοίνωση για την απόφαση των Δ.Σ. της Εταιρείας και της Τράπεζας σχετικά με την αντικατάσταση του παραιτηθέντος».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Φ. Καραβίας: Βασικός στόχος η Eurobank να γίνει τράπεζα ανάπτυξης

Ως διαχειρίσιμο χαρακτήρισε το επίπεδο των νέων NPLs που μπορεί να δημιουργήσει η πανδημία ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, με τον προεδρό της να τονίζει ότι οι μεταρρυθμίσεις αποτελούν κλειδί για την ανάπτυξη.