ΓΔ: 877.99 0.19% Τζίρος: 40.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Βγήκε πάλι νοκ άουτ από υπερφόρτωση το e-shop της Jumbo

Η εταιρεία τονίζει ότι δεν γνωρίζει πότε θα υπάρξει «επιστροφή» του καταστήματος σε κανονική λειτουργία, καθώς υπάρχει μεγάλος όγκος παραγγελιών που δεν έχουν ακόμη διεκπεραιωθεί.

Την προσωρινή διακοπή της λειτουργίας του ανακοίνωσε, εκ νέου, το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Jumbo, εξαιτίας του μεγάλου όγκου των παραγγελιών που καλείται να εξυπηρετήσει. 

«Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ μέχρι νεωτέρας, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας. Η ενέργεια "Ευχοστολίδια ΟΠΑΠ" πραγματοποιείται κανονικά», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανάλογη κίνηση είχε προχωρήσει η εταιρεία και στα μέσα Νοεμβρίου, με το ηλεκτρονικό κατάστημα να τίθεται εκ νέου σε λειτουργία στις 25 του μήνα.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αύξηση 12,6% για τις πωλήσεις της Jumbo το α' εξάμηνο του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον όμιλο η αύξηση του κόστους μεταφοράς των προϊόντων, ο οποίος πραναγγέλει αλλαγή στρατηγικής τόσο σε αυτόν όσο και στον σχεδιασμό λειτουργίας των νέων καταστημάτων.