ΓΔ: 899.3 0.21% Τζίρος: 21.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:56:33 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Varangis

Βαράγκης: Αναβολή εκδίκασης για το σχέδιο εξυγίανσης λόγω πανδημίας

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της η εκδίκαση είχε ορισθεί για τις 18 Νοεμβρίου αλλά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας.

Την αναβολής της εκδίκασης της αίτησης της για το σχέδιο εξυγίανσης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών στις 18 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε η εταιρεία Βαράγκης. 

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «η ΒΑΡΑΓΚΗΣ Α.Β.Ε.Π.Ε. (η "Εταιρία") ανακοινώνει ότι την 18.11.2020 αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού η συζήτηση της αίτησής της προς το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών για επικύρωση της από 16.9.2020 συμφωνίας εξυγίανσης με τους πιστωτές της.

Η Εταιρία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό μέσω νέας ανακοίνωσης για τη νέα δικάσιμο, όταν αυτή οριστεί». 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βαράγκης: Στις 14/4 η εκδίκαση της αίτησης για τη συμφωνία εξυγίανσης

Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη συζήτηση είχε αναβληθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η εταιρία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό μόλις περιέλθει σε γνώση της η απόφαση των δικαστικών αρχών.
varangis_qatar
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κατέθεσε προς επικύρωση νέα συμφωνία εξυγίανσης η Βαράγκης

Δικάσιμος για την εξέταση της εν λόγω αίτησης έχει οριστεί η 17η Σεπτεμβρίου 2020. Το αίτημα για προστασία κατά τη διάρκεια της εκδίκασης θα δικαστεί με την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων την ίδια μέρα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βαράγκης: To 2020 η απόφαση για τη συμφωνία εξυγίανσης

Εκδικάστηκε σήμερα από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θηβών η αίτηση επικύρωσης συμφωνίας εξυγίανσης της εταιρείας Βαράγκης, με την έκδοση της απόφασης επί του αιτήματος της εταιρείας να αναμένεται εντός του 2020.