ΓΔ: 875.44 -0.15% Τζίρος: 107.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Varangis

Βαράγκης: Στις 14/4 η εκδίκαση της αίτησης για τη συμφωνία εξυγίανσης

Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη συζήτηση είχε αναβληθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η εταιρία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό μόλις περιέλθει σε γνώση της η απόφαση των δικαστικών αρχών.

Στις 14 Απριλίου θα δικαστεί από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση της εταιρεία Βαράγκης για την επικύρωση της συμφωνίας εξυγίανσης με τους πιστωτές της, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

«Η ΒΑΡΑΓΚΗΣ Α.Β.Ε.Π.Ε. (η «Εταιρία») ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 14.4.2021 πρόκειται να δικαστεί η αίτησή της προς το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών για επικύρωση της από 16.9.2020 συμφωνίας εξυγίανσης με τους πιστωτές της, της οποίας η συζήτηση είχε αναβληθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Εταιρία θα ενημερώσει αμελλητί το επενδυτικό κοινό μόλις περιέλθει σε γνώση της η απόφαση των δικαστικών αρχών, καθώς και για τις περαιτέρω εξελίξεις αναφορικά με την πορεία της αίτησής της».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

varangis_qatar
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κατέθεσε προς επικύρωση νέα συμφωνία εξυγίανσης η Βαράγκης

Δικάσιμος για την εξέταση της εν λόγω αίτησης έχει οριστεί η 17η Σεπτεμβρίου 2020. Το αίτημα για προστασία κατά τη διάρκεια της εκδίκασης θα δικαστεί με την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων την ίδια μέρα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βαράγκης: To 2020 η απόφαση για τη συμφωνία εξυγίανσης

Εκδικάστηκε σήμερα από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θηβών η αίτηση επικύρωσης συμφωνίας εξυγίανσης της εταιρείας Βαράγκης, με την έκδοση της απόφασης επί του αιτήματος της εταιρείας να αναμένεται εντός του 2020.