ΓΔ: 911.42 0.12% Τζίρος: 80.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Lavipharm

Η Lavipharm δεν συνδέεται με την υπόθεση του Τ. Λαβίδα

Η υπόθεση που ερευνούν οι αμερικανικές αρχές και για την οποία παραμένει υπό κράτηση ο Τ. Λαβίδας δεν συνδέεται με την Lavipharm, όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη. Πτώση 12% σήμερα για τη μετοχή.

Αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδουν οι αμερικανικές αρχές, περί εμπλοκής σε υπόθεση κατάχρησης εμπιστευτικών πληροφοριών, ο Τηλέμαχος Λαβίδας, που παραμένει υπό κράτηση στις ΗΠΑ, ενώ η Lavipharm ανακοίνωσε ότι η υπόθεση που ερευνάται δεν συνδέεται με οποιοδήποτε τρόπο με την εταιρεία.

Πάντως, η μετοχής της Lavipharm, που διαπραγματεύεται υπό επιτήρηση στο ΧΑ, σημειώνει σήμερα μεγάλη πτώση, κατά 12%.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή της η εισηγμένη αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή χθεσινά δημοσιεύματα που αναφέρονται στο όνομα του κ. Τηλέμαχου Λαβίδα, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Lavipharm A.E., σχετικά με υπόθεση που διερευνάται από τις Αρχές στις ΗΠΑ, η Lavipharm A.E. ενημερώνει ότι η υπόθεση δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με την Εταιρεία.

Τον χειρισμό της υπόθεσης, για την οποία ο κ. Τηλέμαχος Λαβίδας έχει δηλώσει μη παραδοχή των κατηγοριών, έχουν αναλάβει οι δικηγόροι του στην Αμερική.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lavipharm: Στα 16,2 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών το πρώτο εξάμηνο του 2019

Στα 16,2 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της Lavipharm, το πρώτο εξάμηνο του 2019, εκ των οποίων 5,7 εκατ. ευρώ ή το 35,2% προέρχεται από την εμπορική διάθεση των δύο διαδερμικών συστημάτων της Lavipharm στη διεθνή αγορά.