ΓΔ: 908.13 1.02% Τζίρος: 96.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ΑΠΕ

Παραιτήθηκε ο Αντ. Βαρθολομαίος από μέλος του ΔΣ της Attica Bank

Το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Βαρθολομαίου και σε επόμενη συνεδρίασή του θα ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του.

Την παραίτηση του κ. Αν. Βαρθολομαίου από μέλος της διοίκησής της ανακοίνωσε η Attica Bank, η οποία προσθέτει ότι το ΔΣ σε επόμενη συνεδρίασή του θα ορίσει τον αντικαταστάτη του.

Πιο συγκεκριμένα η Attica Bank υπογραμμίζει ότι «η Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία ανακοινώνει ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρίαση της 17ης Δεκεμβρίου 2020, έκανε αποδεκτή την παραίτηση του εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ., κ. Αντωνίου Βαρθολομαίου. Το Διοικητικό Συμβούλιο επιφυλάχθηκε να καλύψει την κενωθείσα θέση του μέλους του Δ.Σ. σε επόμενη συνεδρίασή του Η εκπροσώπηση της Τράπεζας διατηρείται ως έχει, ήτοι κατά τα προβλεπόμενα στα υπ’ αριθμ. 1334/10-11-2020 και 1335/30-11-2020 Πρακτικά του Δ.Σ.».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Attica bank, trapeza attikis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τουλάχιστον μια προσφορά για Attica Bank, συνεδριάζει αύριο το Δ.Σ.

Αύριο θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας. Σημειώνεται ότι η αύξηση κεφαλαίου της τράπεζας ειναι εξασφαλισμένη από το ΤΧΣ σε περίπτωση που δεν κριθεί ικανοποιητικό το επενδυτικό ενδιαφέρον.
Attica bank, trapeza attikis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Bank: Η διαδικασία εισαγωγής των warrants στην αγορά του Χ.Α.

Οι 16.541.878 τίτλοι θα πιστωθούν στις μερίδες των δικαιούχων και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών με ημερομηνία έναρξης της διαπραγμάτευσης την 30η Σεπτεμβρίου 2021.