ΓΔ: 908.13 1.02% Τζίρος: 96.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Sklavenitis, sklabenithw, super market
Φωτο: Menelaos Myrillas / SOOC

Σκλαβενίτης: Μετά από 7 ημέρες η παράδοση παραγγελιών από το e-shop

Η εταιρεία αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι «λόγω της αυξημένης ζήτησης, η πρώτη διαθέσιμη ημέρα παράδοσης είναι μετά από 7 ημέρες».

Υπομονή θα πρέπει να έχουν όσοι καταναλωτές επέλεξαν να αγοράσουν προϊόντα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη, καθώς ο μεγάλος όγκος των παραγγελιών οδήγησε την εταιρεία να ανακοινώσει ότι θα υπάρξει σημαντική καθυστέρηση στις παραδόσεις. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που υπάρχει στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας «Αγαπητοί μας Πελάτες, Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της αυξημένης ζήτησης, η πρώτη διαθέσιμη ημέρα παράδοσης είναι μετά από 7 ημέρες. Ζητούμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής. Σας ευχαριστούμε».

Η εταιρεία Σκλαβενίτης είναι η δεύτερη, μετά τη Jumbo, που ουσιαστικά «κλείνει» το ηλεκτρονικό της κατάστημα προσωρινά, καθώς με δεδομένα τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν μεγάλος αριθμός καταναλωτών έχει στραφεί στις online αγορές. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Sklavenitis, sklabenithw, super market
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυξήσεις μισθών και νέες παροχές δίνει στους εργαζομένους η Σκλαβενίτης

Νέα πολιτική αποδοχών και παροχών από τον όμιλο Σκλαβενίτη που επιβραβεύει έμπρακτα τους εργαζομένους της για τη συμβολή τους στη θετική της πορεία. Αυξήσεις και στον βασικό μισθό για τους νεοπροσληφθέντες υπαλλήλους.