ΓΔ: 792.38 0.63% Τζίρος: 84.54 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Τράπεζα Πειραιώς

Τρ. Πειραιώς: Σε ηλεκτρονική δημοπρασία βγαίνουν 37 ακίνητα

Η Τρ. Πειραιώς ανακοίνωσε την ηλεκτρονική δημοπρασία 37 ακινήτων αξίας από 15.000 μέχρι 310.000 ευρώ με την τράπεζα να προσφέρει την δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς με ευνοϊκούς όρους.

Ο όμιλος Τράπεζας Πειραιώς θα προχωρήσει σε νέα δημοπρασία για την πώληση 37 ιδιόκτητων ακινήτων που διαθέτει σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων,διαμερίσματα, μονοκατοικίες, καταστήματα και οικόπεδα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές, μέσω του διαδικτυακού τόπου properties4sale.gr.

Το πληροφοριακό υλικό για τα ακίνητα, όπως και όλα τα σχετικά έντυπα, είναι αναρτημένα στο properties4sale.gr, ενώ η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Νοεμβρίου.

Οι τιμές εκκίνησης των ακινήτων κυμαίνονται από €15.000 έως €310.000 ενώ υπάρχει ευχέρεια άμεσης αγοράς (buy now). Ταυτόχρονα, δίνεται δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς των ακινήτων από την Τράπεζα με ευνοϊκούς όρους. Το properties4sale.gr είναι ανοικτό σε συνεργασία με μεσιτικά γραφεία, όπως περιγράφεται στο site.

Οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες ακινήτων αποτελούν καινοτόμο και ιδιαίτερα επιτυχημένη διεθνώς διαδικασία, η οποία συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της κινητικότητας στην αγορά ακινήτων, στον εξορθολογισμό και την σταθεροποίηση των τιμών, στην διαφάνεια και την απεμπλοκή από γραφειοκρατικές διαδικασίες. Επίσης, ενθαρρύνει την προσέλκυση επενδυτών από το εσωτερικό και το εξωτερικό.

Για τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς η διαδικασία αυτή, απελευθερώνει ρευστότητα που διοχετεύεται στη χρηματοδότηση της οικονομίας ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει την αξιοποίηση των ακινήτων που έχει στην ιδιοκτησία της και τα οποία παραμένοντας αναξιοποίητα, σταδιακά απαξιώνονται. Επιπλέον, η δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς του ακινήτου, συμβάλλει στην επιτυχία της διαδικασίας και ενισχύει την κινητικότητα στην αγορά.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Πώληση 30 ακινήτων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας

Περισσότερα από 260 φυσικά και νομικά πρόσωπα από Ελλάδα και εξωτερικό υπέβαλλαν προσφορές τον Νοέμβριο για 30 ακίνητα που πωλήθηκαν από την Τρ. Πειραιώς μέσω της ηλέκτρονικής πλατφόρμας της.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κορμάς (Πειραιώς Real Estate): «Αυξημένη η ζήτηση στα ακίνητα»

Στην 20η Prodexpo μίλησε ο Γεώργιος Κορμάς, επικεφαλής του Group Real Estate της Τράπεζας Πειραιώς, αποκαλύπτοντας αυξημένη ζήτηση στην αγορά των ακινήτων και υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα να τεθούν κανόνες.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Κορμάς: Γοργή ανάπτυξη στην αγορά ακινήτων μετά την πανδημία

Ο κ. Κορμάς σημείωσε ότι η ανάκαμψη στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά ακινήτων θα προκύψει σύντομα, ενώ ήδη οι αγοραπωλησίες παρουσιάζουν θετικές ενδείξεις, παρά την υγειονομική κρίση που βρίσκεται σε εξέλιξη.