ΓΔ: 864.44 0.74% Τζίρος: 29.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Sharp
Φώτο: Shutterstock

Westnet: Αποκλειστικός διανομέας σε Ελλάδα και Κύπρο για συσκευές SHARP

Η Westnet μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia σε Ελλάδα και Κύπρο συγκεντρώνει πλέον ολόκληρη την προϊοντική γκάμα των οικιακών συσκευών της ιαπωνικής φίρμας SHARP.

Εμπλουτίζει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο των οικιακών συσκευών η Westnet, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia σε Ελλάδα και Κύπρο καθώς αναλαμβάνει τη διανομή συσκευών κλιματισμού και καθαριστών αέρα της SHARP.  Με την προσθήκη της SHARP στο χαρτοφυλάκιο της, η Westnet συγκεντρώνει ολόκληρη την προϊοντική γκάμα οικιακών συσκευών του Ιαπωνικού οίκου και γίνεται ο αποκλειστικός διανομέας του ιστορικού σήματος στη χώρα μας.

Η ιαπωνική SHARP είναι ευρέως γνωστή για τις καινοτομίες της στον τομέα του home comfort κυρίως χάρη στην τεχνολογία Plasmacluster, η οποία βρήκε παγκοσμίως εφαρμογή τόσο σε καταναλωτικά όσο και σε βιομηχανικά προϊόντα και έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματική στην καταστολή της δραστηριότητας των αερομεταφερόμενων μικροβίων. 

Η σειρά καθαριστών αέρα συμβάλλει ουσιαστικά στην απομάκρυνση των αερομεταφερόμενων αλλεργιογόνων και των οσμών, όπως ο καπνός του τσιγάρου και ανανεώνει τον αέρα στο χώρο. Στα πλεονεκτήματά τους περιλαμβάνεται επίσης και η ενεργειακή αποδοτικότητα που τα καθιστά την κορυφαία επιλογή για κλιματισμό υψηλής ποιότητας.

Σχετικά με την επέκταση της νέας συνεργασίας με την Sharp, η Commercial Manager Home Appliances της Westnet Μαρία Κωστοπούλου αναφέρει: «το σήμα της SHARP είναι ταυτόσημο παγκοσμίως με την ποιότητα και την τεχνολογική εξέλιξη. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που, φέρνοντας στην Ελλάδα τα προϊόντα κλιματισμού του Ιαπωνικού οίκου, συγκεντρώνουμε όλες τις κατηγορίες οικιακών συσκευών της SHARP και ενδυναμώνουμε ακόμα παραπάνω μια πολύ σημαντική συνεργασία για την εταιρεία μας. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα σημαντικό βήμα στην πορεία για την εδραίωσή μας στην αγορά των Home Appliances,  το οποίο συμβαδίζει με τη δέσμευση της Westnet να παρέχει στο δίκτυο συνεργατών μας σε Ελλάδα και Κύπρο σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις για κάθε καταναλωτική ανάγκη».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Westnet, Olympia Group
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Westnet: Επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στην Πολωνία

Η Westnet, μετά την επιτυχημένη πορεία της στη διανομή προϊόντων πληροφορικής και τεχνολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει την επέκτασή της στην Πολωνία και την ίδρυση θυγατρικής εταιρείας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Westnet ανάμεσα στις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

Η σύγχρονη εταιρική κουλτούρα και οι ιδανικές εργασιακές συνθήκες που έχει αναπτύξει, εξελίσσουν συνεχώς την απόδοση του ανθρώπινου δυναμικού και ενδυναμώνουν τις σχέσεις μεταξύ των εργαζόμενων, σημειώνει η εταιρία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ίντεργουντ Ξυλεμπορία: Μείωση μετοχικού κεφαλαίου κατά 12,7 εκατ. ευρώ

Η επαναληπτική Γ.Σ. ενέκρινε την παροχή εξουσίας στο ΔΣ της εταιρείας για λήψη απόφασης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της και περιορισμού ή αποκλεισμού του δικαιώματος προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων της.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Quest Holdings: Αποκτά το 60% της Intelli Solutions για 3,8 εκατ. ευρώ

O Γιάννης Λουμάκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Uni Systems είπε ότι «Η επισφράγιση της στρατηγικής συνεργασίας μας με τη συμμετοχή μας στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, θα μας βοηθήσει να αναπτύξουμε περαιτέρω τις συνέργειες μεταξύ των ομάδων μας».