ΓΔ: 897.01 -1.45% Τζίρος: 251.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: INTRALOT

Intralot: Κατά δύο έτη επεκτείνεται το συμβόλαιο συνεργασίας με ΟΠΑΠ

Το συμβόλαιο μεταξύ των δύο εταιρειών επεκτείνεται έως και τον Ιούλιο του 2023, ενώ αφορά την πλατφόρμα διαχείρισης παιχνιδιών «LotosX», όπως τονίζει η Intralot σε ανακοίνωσή της.

Την επέκταση του συμβολαίου της με τον ΟΠΑΠ έως και τον Ιούλιο του 2023 για τα αριθμολαχεία δημοσιοποίησε η Intralot σε χρηματιστηριακή της ανακοίνωση. Η εταιρεία θα συνεχίσει να παρέχει στον ΟΠΑΠ την πλατφόρμα διαχείρισης παιχνιδιών «Lotos X», η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2019. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας: «η INTRALOT ανακοινώνει ότι ο ΟΠΑΠ, η κορυφαία εταιρία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα, άσκησε το δικαίωμα επέκτασης για δυο επιπλέον έτη του συμβολαίου του με την INTRALOT για τη συνέχιση της συνεργασίας των δυο εταιριών στον τομέα των αριθμολαχείων από τον Αύγουστο του 2021 έως τον Ιούλιο του 2023.

Η επέκταση αυτή δίνει τη δυνατότητα στην INTRALOT να συνεχίσει να παρέχει στον ΟΠΑΠ την προηγμένη λοταριακή της λύση, στον πυρήνα της οποίας βρίσκεται η καινοτόμος πλατφόρμα διαχείρισης παιχνιδιών «LotosX» που λανσαρίστηκε με μεγάλη επιτυχία το 2019, καθώς και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Η λοταριακή λύση προσφέρει στον ΟΠΑΠ την ευκαιρία να συνεχίσει να αναβαθμίζει την παικτική εμπειρία και να αυξάνει υπεύθυνα τη συμμετοχή της ελληνικής κοινότητας παικτών. Η σύγχρονη αυτή λύση έχει σχεδιαστεί να δημιουργεί ευέλικτα οικοσυστήματα που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και υποστηρίζει πλήρως τον εκσυγχρονισμό και τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΟΠΑΠ».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ