ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: INTRALOT

Intralot: Επεκτείνει τη συνεργασία της με τον ΟΠΑΠ μέχρι το 2025

Όπως ανέφερε η εισηγμένη στην ανακοίνωσή της, η επέκταση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ στον τομέα προϊόντων και υπηρεσιών λοταρίας θα μπορεί να ανανεωθεί για έναν επιπλέον χρόνο μετά το 2025.

Η Intralot ανακοίνωσε την επέκταση συνεργασίας με την ΟΠΑΠ Α.Ε για ένα επιπλέον έτος, από την 31η Ιουλίου του 2024 έως την 31η Ιουλίου του 2025, στον τομέα των προϊόντων και υπηρεσιών λοταρίας. 

H επέκταση αυτή δίνει τη δυνατότητα στην Intralot  να συνεχίσει να παρέχει στην ΟΠΑΠ Α.Ε. την προηγμένη λοταριακή της λύση, στον πυρήνα της οποίας βρίσκεται η καινοτόμος πλατφόρμα διαχείρισης παιχνιδιών «LotosX» που λανσαρίστηκε με μεγάλη επιτυχία το 2019, καθώς και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, «Η Intralot ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με την ΟΠΑΠ Α.Ε., την κορυφαία εταιρία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα, για ένα επιπλέον έτος, από την 31η Ιουλίου του 2024 έως την 31η Ιουλίου του 2025 με δυνατότητα ανανέωσης της συνεργασίας για ένα (1) επιπλέον έτος, στον τομέα προϊόντων και υπηρεσιών λοταρίας».

 

Υπενθυμίζουμε πως κατά το Α’ εξάμηνο του 2022, τα έσοδα του ομίλου της της Intralot διαμορφώθηκαν στα 204,8 εκατ. ευρώ (+1,1% σε ετήσια βάση), σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισηγμένες. Την ίδια περίοδο, τα κέρδη EBITDA διαμορφώθηκαν στα 55,1 εκατ. ευρώ (+1,4% σε ετήσια βάση), ενσωματώνοντας τον θετικό αντίκτυπο από τις δράσεις περιορισμού του κόστους σε επίπεδο HQ.

Σε τριμηνιαία βάση, Β’ τρίμηνο του 2022 συγκριτικά με το B’ τρίμηνο του 2021, τα κέρδη EBITDA μειώθηκαν κατά 1,6%, ενώ κατά τους Δώδεκα Τελευταίους Μήνες (LTM), τα κέρδη EBITDA από συνεχιζόμενες δραστηριότητες διαμορφώθηκαν στα 111,2 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση της τάξεως του 0,7% σε σύγκριση με το δωδεκάμηνο του 2021.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

opap-tzogos-stoixima
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΠΑΠ: Έσοδα-ρεκόρ που υπερέβησαν τα €2 δισ. για το σύνολο του έτους

Tο Δ.Σ της εταιρείας προτείνει τη διανομή μιας γενναιόδωρης ανταμοιβής προς τους μετόχους, ύψους 1,85 ευρώ ανά μετοχή. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται, το ήδη καταβληθέν προμέρισμα του €1 ανά μετοχή, υπόλοιπο μερίσματος ύψους €0,60 ανά μετοχή και 0,25 ανά μετοχή επιστροφή κεφαλαίου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ένταξη της Softweb στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward

«Μέσα από το πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward και την συνεργασία με τον ΟΠΑΠ και την Endeavor φιλοδοξούμε να διεκδικήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το momentum που έχουμε στην αγορά της Πληροφορικής» ανέφερε ο κος. Δημητρακόπουλος.