ΓΔ: 900.37 0.33% Τζίρος: 27.08 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:32:33 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Τεχ. Ολυμπιακή: Απόκτηση πλοίου από τη θυγατρική Τ.Ο. Shipping

Η θυγατρική της εταιρείας κατέβαλε συνολικά το ποσό ων 1,846 εκατ. δολαρίων, όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωσή της.

Τη συμμετοχή της εγγονής εταιρείας T.O Shipping, με έδρα την Κύπρο, στην αγορά πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, ανακοίνωσε η Τεχνική Ολυμπιακή. Το πλοίο απέκτησε η εταιρεία Stamatis B. Maritime στην οποία η T.O. Shipping κατέχει μερίδιο της τάξης του 15%. 

Όπως αναφέρει σε αυτήν: «η "ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε." ανακοίνωσε ότι η εν Κύπρω εδρεύουσα εγγονή αυτής με την επωνυμία "T.O. SHIPPING LTD" (θυγατρική κατά 100% της εταιρείας Τ.Ο INTERNATIONAL HOLDING LTD) συμμετείχε με ποσοστό 15% στη σύσταση της εταιρείας STAMATIS B MARITIME LLC με έδρα τις νήσους Μάρσαλ, η οποία (STAMATIS B MARITIME LLC) απέκτησε πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, σημαίας Λιβερίας, 4.226 TEU και έτους ναυπήγησης 2004 το οποίο θα μετονομαστεί σε STAMATIS B.

Για την ως άνω συμμετοχή της η "T.O. SHIPPING LTD" κατέβαλε ποσό ανερχόμενο σε USD 1.846.875.

Η Εταιρεία θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη επί του θέματος».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πόρτο Καρράς: Άκαρπες οι συζητήσεις για το πόρισμα του συμβούλου

Οι δύο εταιρείες προχώρησαν σε σε διορισμό δεύτερου ανεξάρτητου συμβούλου. Σημειώνεται ότι εάν δεν καταστεί εφικτό να εκδοθεί κοινό τελικό πόρισμα, τότε τα μέρη θα διορίσουν από κοινού τρίτο ανεξάρτητο σύμβουλο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τεχνική Ολυμπιακή: Στις 5 Απριλίου το πόρισμα για το Πόρτο Καρράς

Ο ανεξάρτητος σύμβουλος γνωστοποίησε στην Τεχνική Ολυμπιακή ότι αναμένεται να παραδώσει το πόρισμά του στις 5 Απριλίου, ενώ η εταιρεία σημειώνει ότι θα ενημερώσει το κοινό για κάθε εξέλιξη επί του θέματος.