ΓΔ: 912.81 0.40% Τζίρος: 124.71 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Στις 26 Φεβρουαρίου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Τεχνικής Ολυμπιακής

Μεταξύ των θεμάτων συγκαταλέγονται η επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας σε νέους τομείς αλλά και ενδεχόμενες εξαγορές άλλων ομίλων.

Την πραγματοποίηση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στα τέλη Φεβρουαρίου προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την επιχειρηματική πορεία της εταιρείας ανακοίνωσε η Τεχνική Ολυμπιακή.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε. (εφεξής: Εταιρεία) που ελήφθη κατά τη συνεδρίασή του στις 05/02/2021 και σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, καλούνται οι κάτοχοι κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 26 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. στον Αλιμο, Σολωμού 20, στα γραφεία της εταιρείας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

  1. Επέκταση των δραστηριοτήτων του Ομίλου σε νέους επιχειρηματικούς τομείς.
  2. Έγκριση ίδρυσης/απόκτησης εταιρειών προς υλοποίηση της επέκτασης των δραστηριοτήτων του ομίλου κατά τα οριζόμενα στο θέμα 1, συμπεριλαμβανόμενης της ίδρυσης εταιρειών με πλειοψηφική συμμετοχή προς απόκτηση εμπορικών πλοίων.
  3. Επικύρωση του συνόλου των ληφθεισών αποφάσεων του ΔΣ και ιδίως αυτών που αφορούν στην (άμεση ή έμμεση) συμμετοχή της Τ.Ο. SHIPPING LTD στην ίδρυση εταιρειών προς απόκτηση εμπορικών πλοίων.
  4. Έγκριση προγράμματος απόκτησης ιδίων μετοχών κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 49 Ν. 4548/2018.
  5. Διάφορες ανακοινώσεις».
Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πόρτο Καρράς: Άκαρπες οι συζητήσεις για το πόρισμα του συμβούλου

Οι δύο εταιρείες προχώρησαν σε σε διορισμό δεύτερου ανεξάρτητου συμβούλου. Σημειώνεται ότι εάν δεν καταστεί εφικτό να εκδοθεί κοινό τελικό πόρισμα, τότε τα μέρη θα διορίσουν από κοινού τρίτο ανεξάρτητο σύμβουλο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τεχνική Ολυμπιακή: Στις 5 Απριλίου το πόρισμα για το Πόρτο Καρράς

Ο ανεξάρτητος σύμβουλος γνωστοποίησε στην Τεχνική Ολυμπιακή ότι αναμένεται να παραδώσει το πόρισμά του στις 5 Απριλίου, ενώ η εταιρεία σημειώνει ότι θα ενημερώσει το κοινό για κάθε εξέλιξη επί του θέματος.