ΓΔ: 875.44 -0.15% Τζίρος: 107.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Intracom Telecom
Φωτο: Intracom Telecom

Νέος διευθύνων σύμβουλος στην Intracom Telecom o Kartlos Edilashvili

Ο κ. Edilashvili διαδέχεται τον κ. Mohamed Ahmed, ο οποίος αποχώρησε για προσωπικούς λόγους, ενώ αποτελεί μέλος της διοίκησης της Intracom Telecom από το 2013.

Τη θέση του εκτελεστικού διευθύνοντος συμβούλου (Acting Managing Director - CEO) στην Intracom Telecom αναλαμβάνει ο κ. Kartlos Edilashvili, ενώ διαδέχεται τον κ. Mohamed Ahmed, ο οποίος αποχώρησε για προσωπικούς λόγους, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι το κ. Edilashvili εντάχθηκε στον Όμιλο Intracom Telecom το 2013 διατελώντας μέλος του διοικητικού συμβουλίου και Internal Audit Director. Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία σε ανώτατες διευθυντικές θέσεις διεθνών οργανισμών καθώς και προϋπηρεσία σε διπλωματικές υπηρεσίες της Γεωργίας.

Σχολιάζοντας σχετικά, ο κ. Kartlos Edilashvili δήλωσε: «Είναι τιμή μου να αναλάβω να ηγηθώ σε μια τέτοια ομάδα όπως αυτή της Intracom Telecom και ανυπομονώ να συνεχίσω να προσφέρω για το καλό της εταιρείας, προκειμένου να αναπτύξουμε περαιτέρω όλες τις υπάρχουσες δραστηριότητες και να ενισχύσουμε την εικόνα μας ως μία από τις κορυφαίες τεχνολογικές και καινοτόμες εταιρίες στη χώρα, την ευρύτερη περιοχή και ακόμα παραπέρα»".

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intracom Telecom: Συνεργασία με την αστυνομία της Β. Ιρλανδίας

Σε συμφωνία με την αστυνομική υπηρεσία της Βορείου Ιρλανδίας για την αναβάθμιση του ασύρματου ιδιωτικού δικτύου της ήρθε η Intracom Telecom, μέσω του εξουσιοδοτημένου μεταπωλητή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, Westica Communications.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εντυπωσιακή παρουσία της Intracom στη διεθνή έκθεση «DSEi 2019»

Mε επιτύχια συμμετείχε η Intracom Defense (IDE) στη διεθνή έκθεση "DSEi 2019", μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως σε θέματα Ασφάλειας και Άμυνας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από 10 - 13 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζοντας ένα νέο Εξελιγμένο Σύστημα Ενδοεπικοινωνίας WiSPR.
vodafone-tilepikoinwnies-optiki ina
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αναπτύσσει το δίκτυο οπτικών ινών για το «ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ» η Vodafone

Το Vodafone Business υλοποιεί τέσσερις νέες συμβάσεις του μεγάλου έργου ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ, ύψους 51 εκατ. ευρώ, και προχωρεί σε σημαντικές επενδύσεις για την κατασκευή δικτύων οπτικών ινών και την επέκταση του Vodafone Giga Network.