ΓΔ: 911.42 0.12% Τζίρος: 80.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Intracom

Intracom: Εκσυγχρονισμός της ασύρματης συνδεσιμότητας στη Βαρσοβία

Η συνεργασία της Intracom Telecom με την Xentia, εταιρεία παροχής ευρυζωνικών δικτύων, φέρνει την ενίσχυση της συνδεσιμότητας στη μητροπολιτική αστυνομία της Βαρσοβίας.

H Intracom Telecom, σε συνεργασία με την Xentia, πολωνική εταιρεία παροχής ασύρματων λύσεων και ευρυζωνικών δικτύων για συστήματα επίβλεψης, ενισχύσει περαιτέρω τη συνδεσιμότητα της μητροπολιτικής αστυνομίας της Βαρσοβίας (KSP Warsaw).

Συγκεκριμένα, μέσω του ασύρματου πολυσημειακού (PtMP) ραδιοσυστήματος WiBAS OSDR στη ζώνη συχνοτήτων 28 GHz, η Intracom θα επεκτείνει το υπάρχον κλειστό κύκλωμα ελέγχου της κυκλοφορίας (CCTV) της KSP Warsaw. Επιπλέον, η λύση θα χρησιμοποιηθεί και για την υποστήριξη των δικτύων (backhauling) όλων των αστυνομικών σταθμών της πόλης, επιτυγχάνοντας έτσι τη διασύνδεση όλων των αστικών αστυνομικών υπηρεσιών της Βαρσοβίας.

Η μητροπολιτική αστυνομία της Βαρσοβίας, αξιοποιώντας τις εξαιρετικές δυνατότητες και την ταχύτατη απόδοση του WiBAS OSDR της Intracom Telecom, θα ενισχύσει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης CCTV της πόλης με κάμερες υψηλής ευκρίνειας (HD), παρέχοντας άμεσες και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με παράνομες ενέργειες, όπως εγκλήματα, αδικήματα και άλλα, που συνέβησαν στις περιοχές κάλυψης.

Ειδικότερα, μέσω αυτού του έργου, το υπάρχον δίκτυο WiBAS, το οποίο βρίσκεται σε λειτουργία από το 2015, θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος διακοπής της κάμερας CCTV, ενώ ταυτόχρονα το δίκτυο θα επεκταθεί με την προσθήκη νέων καμερών.

Παράλληλα, το προηγμένο και πλούσιο σε λειτουργίες σύστημα διαχείρισης δικτύου, uni|MS, το οποίο βρίσκεται ήδη σε λειτουργία, θα αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοσή του, υποστηρίζοντας έτσι το σύνολο του δικτύου αλλά και προσφέροντας νέες δυνατότητες, όπως τοπολογία δακτυλίου και άλλα. Το έργο ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2020 και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τον Μάρτιο του 2021.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intracom Telecom: Συνεργασία με την αστυνομία της Β. Ιρλανδίας

Σε συμφωνία με την αστυνομική υπηρεσία της Βορείου Ιρλανδίας για την αναβάθμιση του ασύρματου ιδιωτικού δικτύου της ήρθε η Intracom Telecom, μέσω του εξουσιοδοτημένου μεταπωλητή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, Westica Communications.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εντυπωσιακή παρουσία της Intracom στη διεθνή έκθεση «DSEi 2019»

Mε επιτύχια συμμετείχε η Intracom Defense (IDE) στη διεθνή έκθεση "DSEi 2019", μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως σε θέματα Ασφάλειας και Άμυνας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από 10 - 13 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζοντας ένα νέο Εξελιγμένο Σύστημα Ενδοεπικοινωνίας WiSPR.