ΓΔ: 774.8 0.17% Τζίρος: 54.66 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Τέσσερις νέες κινεζικές εταιρείες στο STAR Market

Τέσσερις εταιρίες έλαβαν το «πράσινο φως» για την αρχική δημόσια διάθεση των μετοχών τους, στο χρηματιστήριο επιστήμης, τεχνολογίας και καινοτομίας (STAR market).

Η αρμόδια επιτροπή ελέγχου της χρηματαγοράς έδωσε το «πράσινο φως» για την αρχική δημόσια διάθεση μετοχών (IPO) τεσσάρων εταιριών στο χρηματιστήριο της επιστήμης, της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Πρόκειται για τις εταιρίες (Maider Medical Industry Equipment Co., Ltd., CHISON Medical Technologies Co., Ltd., Luoyang Jalon Micro-nano New Materials Co., Ltd., και Primeton Information Technologies, Inc.) οι οποίες θα εγγραφούν για την δημόσια διαπραγμάτευση των μετοχών τους, στο Χρηματιστήριο της Σανγκάης, στο πλαίσιο λειτουργίας του χρηματιστηρίου για την επιστήμη και την καινοτομία (STAR market), όπως ανακοίνωσε η αρμόδια κινεζική επιτροπή (China Securities Regulatory Commission).

Ωστόσο, δεν ανακοινώθηκε το μέγεθος των οικονομικών κεφαλαίων που θα συγκεντρωθούν από την διάθεση των μετοχών.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμφωνία Air Liquide και Sinopec για λύσεις κινητικότητας με υδρογόνο στην Κίνα

Παρουσία του Emmanuel Macron, και του προέδρου της Κίνας, Xi Jinping, οι εταιρείες Air Liquide και η Sinopec υπέγραψαν, στο Πεκίνο, μνημόνιο συμφωνίας, για την επιτάχυνση της ανάπτυξης λύσεων κινητικότητας με υδρογόνο στην Κίνα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δάνειο 140 εκατ. ευρώ στον ΟΛΠ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων   

Πρόκειται για το μεγαλύτερο δάνειο που έχει χορηγήσει ποτέ η ΕΤΕπ για λιμενικά έργα στην Ελλάδα και θα στηρίξει μέρος από τις επενδύσεις συνολικού ύψους άνω των 600 εκατ. ευρώ στο λιμάνι του Πειραιά.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο ΟΛΠ στη Διεθνή Έκθεση Εισαγωγικού Εμπορίου στη Σαγκάη

Στο περίπτερο του οργανισμού στην έκθεση διανέμεται ενημερωτικό υλικό, προβάλλονται οι δραστηριότητες της εταιρείας και πραγματοποιούνται συναντήσεις και επισκέψεις από στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων.