ΓΔ: 873.6 -0.25% Τζίρος: 69.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:19:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΟΤΕ

ΟΤΕ: Στο 5% η έμμεση συμμετοχή της Massachusetts Financial Services Company

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο αριθμός των μετοχών μετά των αντίστοιχων δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει η MFS, για λογαριασμό πελατών της, ανέρχεται στις 23.036.948.

Σε ποσοστό του 5,0% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΤΕ και των δικαιωμάτων ψήφου ανήλθε η έμμεση συμμετοχή της εταιρείας Massachusetts Financial Services Company (MFS), με έδρα τη Βοστόνη των ΗΠΑ, όπως γνωστοποίησε σήμερα, με ανακοίνωσή της, στην εισηγμένη η δεύτερη.

Σύμφωνα με τη σχετική γνωστοποίηση, ο αριθμός των μετοχών μετά των αντίστοιχων δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει η MFS για λογαριασμό πελατών της, αμοιβαίων κεφαλαίων και θεσμικών επενδυτών, ανέρχεται σε 23.036.948, ήτοι ποσοστό 5,0% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της ΟΤΕ Α.Ε.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο ΟΤΕ στη διεθνή λίστα επιχειρηματικής ηθικής του Ethisphere Institute

Η διαδικασία αξιολόγησης για την ένταξη στη λίστα World's Most Ethical Companies, που βασίζεται στο σύστημα Ethics Quotient, περιλαμβάνει περισσότερες από 200 ερωτήσεις που αφορούν, μεταξύ άλλων, τις περιβαλλοντικές και κοινωνικές πρακτικές.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ισχυρές ταμειακές ροές για τον ΟΤΕ, τιμή στόχος 15 ευρώ από Eurobank

Η σταθερή πορεία που επέδειξε το 2020 και οι προοπτικές ανάπτυξης που υπάρχουν σε συνδυασμό με τη μερισματική πολιτική που ακολουθεί η εταιρεία, κάνουν ελκυστική τη μετοχή του ΟΤΕ, σύμφωνα με την Eurobank Equities.