ΓΔ: 905.74 0.41% Τζίρος: 13.65 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:37:35 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Lamda Development: Νέος οικονομικός διευθυντής ο Χαρ. Γκορίτσας

Ο κ. Γκορίτσας είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MBA από το ALBA.

Την τοποθέτηση του κ. Χαράλαμπου Γκορίτσα ως νέου οικονομικού διευθυντή (Chief Financial Officer - CFO) δημοσιοποίησε η Lamda Develpment, με χρηματιστηριακή της ανακοίνωση. 

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «η LAMDA DEVELOPMENT S.A. (η «Εταιρεία»), σύμφωνα με τον Κανονισμό 596/2014/ΕΕ και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, έκαστος όπως ισχύει, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την ανάληψη καθηκόντων Chief Financial Officer (CFO) από τον κ. Χαράλαμπο Γκορίτσα. Σύμφωνα με τη νέα οργανωτική δομή της Εταιρείας, ο CFO θα αναφέρεται στην Chief Operating Officer (COO) κα. Κωνσταντίνα Καρατοπούζη.

Ο κ. Χαράλαμπος Γκορίτσας διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία, με περισσότερα από 25 έτη προϋπηρεσίας, στους τομείς Οικονομικού Σχεδιασμού (Financial Planning), Χρηματοοικονομικού Ελέγχου (Financial Controlling) και σε άλλους τομείς της Οικονομικής Διεύθυνσης πολυεθνικών και ελληνικών εταιρειών. 

Στο παρελθόν εργάστηκε ως Chief Financial Officer του Ομίλου Frigoglass, Pricing Director Europe καθώς και Regional Commercial Finance Director για τον πολυεθνικό όμιλο Diageo ενώ κατείχε διάφορες ανώτερες οικονομικές θέσεις στην The Coca-Cola Company, όπως αυτή του Integrated Performance Management Director και του Regional Finance Director για τις περιοχές της Κεντρικής και ΝότιαςΕυρώπης.

Ο κ. Γκορίτσας είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MBA από το ALBA».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lamda Development: Στο έργο του Ελληνικού εντάσσεται ο Υδατόπυργος

Ο Υδατόπυργος, που κατασκευάστηκε το 1953 για να εξασφαλίσει σταθερή πίεση νερού στο πυροσβεστικό σύστημα της τότε Αμερικανικής Βάσης, είναι ορατός από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, καθώς έχει ύψος 36 μέτρα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Kλείδωσαν» οι όροι του δανείου στη Lamda για το έργο στο Ελληνικό

Μετά την επικαιροποίηση, το συνολικό ύψος του κοινοπρακτικού τραπεζικού δανεισμού ανέρχεται σε 1,16 δισ. ευρώ. Στο σύνολο του δανεισμού περιλαμβάνεται ποσό ύψους 205 εκ. ευρώ που αφορά την κάλυψη δαπανών ΦΠΑ του έργου.