ΓΔ: 894.74 0.69% Τζίρος: 60.66 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Eurolife FFH
Φώτο: Eurolife FFH

Eurolife FFH: Νέα υπηρεσία αποζημίωσης κατοικίας - Τι περιλαμβάνει

Μέσω της νέας υπηρεσίας της Eurolife FFH, κατά την πρώτη κιόλας επίσκεψη υπάρχει η δυνατότητα απευθείας συμφωνίας μεταξύ πραγματογνώμονα και ασφαλισμένου-δικαιούχου αποζημίωσης.

Μία νέα πρωτοβουλία εγκαινιάζει η Eurolife FFH, με σκοπό να βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στους ασφαλισμένους της τη στιγμή που θα τη χρειαστούν. Η εταιρεία έθεσε σε εφαρμογή τη νέα υπηρεσία άμεσης αποζημίωσης σε ζημιές κατοικιών, για τις οποίες το κόστος αποκατάστασης δεν ξεπερνά το ποσό των €3.000. Η διευκόλυνση των ασφαλισμένων της και η αναβάθμιση της εμπειρίας τους αποτελεί διαχρονική προτεραιότητα της Eurolife FFH, η οποία επιδιώκει τη διαρκή εξέλιξη και αναβάθμιση των υπηρεσιών της. Στο πλαίσιο αυτό, δημιούργησε τη συγκεκριμένη υπηρεσία, ώστε να επιταχυνθεί ο χρόνος αποζημίωσης των ασφαλισμένων της, διευκολύνοντάς τους για την άμεση αντιμετώπιση απρόοπτου συμβάντος. 

Πρόκειται για μία απλοποιημένη διαδικασία που περιλαμβάνει την καταχώρηση της αναγγελίας την ίδια ημέρα της παραλαβής και την αυθημερόν τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκάστοτε ασφαλισμένο. Μέσα από τη διαδικασία αυτή, οι δικαιούχοι ενημερώνονται άμεσα για τις καλύψεις, τις απαλλαγές και τον τρόπο καταβολής της αποζημίωσης, καθώς και για τα έγγραφα που θα πρέπει να επιδείξουν στον πραγματογνώμονα.

Μέσω της νέας υπηρεσίας της Eurolife FFH, κατά την πρώτη κιόλας επίσκεψη υπάρχει η δυνατότητα απευθείας συμφωνίας μεταξύ πραγματογνώμονα και ασφαλισμένου-δικαιούχου αποζημίωσης. O πραγματογνώμονας μάλιστα μπορεί την αμέσως επόμενη ημέρα, να στείλει την εντολή στην εταιρεία με την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του ασφαλισμένου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία αποζημίωσης.  

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται στο πλευρό των πελατών και των συνεργατών της, προσφέροντας υπηρεσίες και προϊόντα που αλλάζουν και βελτιώνουν την καθημερινότητά τους. Με τη νέα υπηρεσία, η εταιρεία αποδεικνύει ότι διαρκώς εξελίσσει και αναβαθμίζει τη σχέση της με τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται, διευκολύνοντάς τους να καταφέρνουν περισσότερα, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση. 
 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Eurolife FFH
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurolife FFH: Nέο οργανωτικό σχήμα με επικεφαλής τον Γιάννη Βασιλάτο

Το νέο σχήμα, κάτω από κοινό όραμα και στρατηγική, συνδυάζει τις εργασίες και τις πρακτικές των δύο Διευθύνσεων, της Γενικής Διεύθυνσης Digital Transformation & Growth και της Γενικής Διεύθυνσης Εργασιών & Εξυπηρέτησης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Interamerican ενισχύει το ηλεκτρονικό κανάλι με το insurancemarket.gr

Η INTERAMERICAN δηλώνει πως με την επένδυση αυτή, υπογραμμίζει τη μακρόχρονη δέσμευσή της στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών και στον ψηφιακό μετασχηματισμό του ασφαλιστικού κλάδου και δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στα ψηφιακά κανάλια διανομής.
Prem Watsa, Fairfaxa
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γουάτσα: Η Ελλάδα απογειώνεται, έρχονται επενδύσεις χωρίς προηγούμενο

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο επικεφαλής της Fairfax εμφανίζεται εξαιρετικά αισιόδοξος για την πορεία της εγχώριας οικονομίας. Τι είπε για Κ. Μητσοτάκη, Φ. Καραβία, Γ. Χρυσικό και Αλ. Σαρρηγεωργίου.