ΓΔ: 915.99 0.06% Τζίρος: 44.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Eurolife FFH
Φώτο: Eurolife FFH

Eurolife FFH: Νέα υπηρεσία αποζημίωσης κατοικίας - Τι περιλαμβάνει

Μέσω της νέας υπηρεσίας της Eurolife FFH, κατά την πρώτη κιόλας επίσκεψη υπάρχει η δυνατότητα απευθείας συμφωνίας μεταξύ πραγματογνώμονα και ασφαλισμένου-δικαιούχου αποζημίωσης.

Μία νέα πρωτοβουλία εγκαινιάζει η Eurolife FFH, με σκοπό να βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στους ασφαλισμένους της τη στιγμή που θα τη χρειαστούν. Η εταιρεία έθεσε σε εφαρμογή τη νέα υπηρεσία άμεσης αποζημίωσης σε ζημιές κατοικιών, για τις οποίες το κόστος αποκατάστασης δεν ξεπερνά το ποσό των €3.000. Η διευκόλυνση των ασφαλισμένων της και η αναβάθμιση της εμπειρίας τους αποτελεί διαχρονική προτεραιότητα της Eurolife FFH, η οποία επιδιώκει τη διαρκή εξέλιξη και αναβάθμιση των υπηρεσιών της. Στο πλαίσιο αυτό, δημιούργησε τη συγκεκριμένη υπηρεσία, ώστε να επιταχυνθεί ο χρόνος αποζημίωσης των ασφαλισμένων της, διευκολύνοντάς τους για την άμεση αντιμετώπιση απρόοπτου συμβάντος. 

Πρόκειται για μία απλοποιημένη διαδικασία που περιλαμβάνει την καταχώρηση της αναγγελίας την ίδια ημέρα της παραλαβής και την αυθημερόν τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκάστοτε ασφαλισμένο. Μέσα από τη διαδικασία αυτή, οι δικαιούχοι ενημερώνονται άμεσα για τις καλύψεις, τις απαλλαγές και τον τρόπο καταβολής της αποζημίωσης, καθώς και για τα έγγραφα που θα πρέπει να επιδείξουν στον πραγματογνώμονα.

Μέσω της νέας υπηρεσίας της Eurolife FFH, κατά την πρώτη κιόλας επίσκεψη υπάρχει η δυνατότητα απευθείας συμφωνίας μεταξύ πραγματογνώμονα και ασφαλισμένου-δικαιούχου αποζημίωσης. O πραγματογνώμονας μάλιστα μπορεί την αμέσως επόμενη ημέρα, να στείλει την εντολή στην εταιρεία με την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του ασφαλισμένου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία αποζημίωσης.  

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται στο πλευρό των πελατών και των συνεργατών της, προσφέροντας υπηρεσίες και προϊόντα που αλλάζουν και βελτιώνουν την καθημερινότητά τους. Με τη νέα υπηρεσία, η εταιρεία αποδεικνύει ότι διαρκώς εξελίσσει και αναβαθμίζει τη σχέση της με τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται, διευκολύνοντάς τους να καταφέρνουν περισσότερα, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση. 
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurolife: Ασφαλιστικά προγράμματα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Η ασφαλιστική εταιρεία υποστηρίζει έμπρακτα τους ιδιοκτήτες να βλέπουν τις επιχειρήσεις τους να μεγαλώνουν με σιγουριά, υπευθυνότητα και με ένα ασφαλές περιβάλλον για το προσωπικό τους. 
Eurolife FFH
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurolife FFH: Nέο οργανωτικό σχήμα με επικεφαλής τον Γιάννη Βασιλάτο

Το νέο σχήμα, κάτω από κοινό όραμα και στρατηγική, συνδυάζει τις εργασίες και τις πρακτικές των δύο Διευθύνσεων, της Γενικής Διεύθυνσης Digital Transformation & Growth και της Γενικής Διεύθυνσης Εργασιών & Εξυπηρέτησης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τη συνεργασία της με τον Κ. Αποστολίδη ανακοίνωσε η Howden Hellas

Ο νέος επικεφαλής Ανάπτυξης Εργασιών Ελλάδας και Κύπρου στην HOWDEN HELLAS σημείωσε ότι η τεχνογνωσία και το μέγεθος της εταιρείας αποτελούν εχέγγυα ότι αυτή η συνεργασία θα αποδώσει τα μέγιστα.