ΓΔ: 900.65 -0.31% Τζίρος: 58.44 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Eurobank
Φωτο: Shutterstock

Κάτω του 5% το ποσοστό της Helikon στη Eurobank

Όπως ανακοίνωσε η Eurobank το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου επί των κοινών μετοχών της εταιρείας που κατείχε έμμεσε η Helikon διαμορφώνεται πλέον στο 4,93%.

Κάτω από το όριο του 5% επί του συνολικού αριθμού των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας, περιλαμβανομένων των δικαιωμάτων ψήφου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας βρίσκεται πλέον το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου επί των κοινών μετοχών της Eurobank που κατείχε έμμεσα η Helikon, όπως ανακοίνωσε η τράπεζα με βάση τη σχετική γνωστοποίηση που έλαβε από την εταιρεία "Helikon Investments Limited".  

Με βάση τη σχετική γνωστοποίηση που έλαβε η Eurobank από την Helikon, το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου επί των κοινών μετοχών της εταιρείας που κατείχε έμμεσα η Helikon, κατήλθε στις 20.04.2021 του ορίου του 5% επί του συνολικού αριθμού των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, εξαιρουμένων των δικαιωμάτων ψήφου του ΤΧΣ, καθώς το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου της Helikon στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας διαμορφώθηκε σε 4,93%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 180.630.098 δικαιώματα ψήφου επί των κοινών μετοχών της Εταιρείας.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανδρέας Αθανασόπουλος
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αν. Αθανασόπουλος: Αναγκαίος ο ψηφιακός μετασχηματισμός των τραπεζών

«Οι επιχειρήσεις συνειδητοποιούν πως χρειάζεται να ψηφιοποιηθούν καταρχήν εσωτερικά προτού μπορέσουν να ψηφιοποιηθούν σε ότι αφορά στο εξωτερικό κοινό», σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο και υπεύθυνο του μετασχηματισμού της Eurobank.
Eurobank, Ioannou, Ioannu
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ιωάννου: Πλήρης η αλλαγή του μοντέλου λειτουργίας των τραπεζών 

Η ψηφιοποίηση αλλάζει πλήρως τα δεδομένα για το τραπεζικό σύστημα σε παγκόσμιο επίπεδο, τόνισε ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurobank: Προσφέρει δωρεάν σε πελάτες της 65.000 αεροπορικά εισιτήρια

Η προσφορά προβλέπει τη διάθεση δύο (2) εισιτηρίων μετ’ επιστροφής, ανά πελάτη, που εμπίπτει στις προϋποθέσεις, προκειμένου να ταξιδέψουν με τον/τη συνοδό τους σε κάποιον ελληνικό προορισμό.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κ. Βασιλείου: Προτεραιότητα της Eurobank οι χρηματοδοτήσεις έργων

Η συμβολή του τραπεζικού τομέα, σε στενή συνεργασία με το Κράτος, θα είναι κρίσιμη για τη κατανομή των πόρων σε έργα που θα επηρεάσουν σημαντικά την ταχεία μετάβαση σε μία πράσινη και ψηφιοποιημένη οικονομία, σύμφωνα με τον κ. Βασιλείου.