ΓΔ: 879.23 0.27% Τζίρος: 48.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Creta Farms

Creta Farms: Εσωτερικός ελεγκτής η Μαρία Δημαράκη

Mε ανακοίνωσή της η Creta Farms ενημερώνει οτι η Μαρία Δημαράκη αναλαμβάνει τα καθήκοντα Εσωτερικού Ελεγκτή της εταιρείας, ενώ την παραίτησή τους από την Επιτροπή Ελέγχου υπέβαλαν οι Χ. Τσάλλης, Π. Βρουστούρης και Π. Μαραβελάκης.

Η Μαρία Δημαράκη αναλαμβάνει τα καθήκοντα Εσωτερικού Ελεγκτή της Creta Farms σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία σήμερα. Την παραίτησή τους από την Επιτροπή Ελέγχου της Εταιρείας υπέβαλαν τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου κ.κ. Χρήστος Τσάλλης, Παναγιώτης Βρουστούρης και Πέτρος Μαραβελάκης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:
Η «ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ Α.Β.Ε.Ε.» («Εταιρεία») στα πλαίσια των υποχρεώσεων της σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3016/2002 περί Εταιρικής Διακυβέρνησης, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι καθήκοντα Εσωτερικού Ελεγκτή της Εταιρείας αναλαμβάνει η κα κ. Δημαράκη Μαρία. 

Η κ. Δημαράκη διαθέτει σημαντική εμπειρία στο αντικείμενο του εσωτερικού ελέγχου έχοντας εργαστεί επί σειρά ετών ως Εσωτερικός Ελεγκτής στo Ελληνικό Υποκατάστημα της τράπεζα Β&Ν BANK (Public Joint -Stock Company) και ως Εξωτερικός Ελεγκτής στην PricewaterhouseCoopers SA. Επίσης η Εταιρεία γνωστοποιεί ότι τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου κ.κ. Χρήστος Τσάλλης, Παναγιώτης Βρουστούρης και Πέτρος Μαραβελάκης υπέβαλαν την παραίτησή τους από την Επιτροπή Ελέγχου της Εταιρείας. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Aκύρωση εξυγίανσης της Creta Farms ζήτησε ο Κ. Δομαζάκης

«Όσοι συμμετείχαν στο ανοσιούργημα της διάλυσης μιας υγιούς, εύρωστης και παραγωγικής ελληνικής εταιρείας, ας γνωρίζουν ότι πλησιάζει ο χρόνος που θα απολογηθούν για τα πεπραγμένα τους», επισημαίνει στην ανακοίνωσή του.