ΓΔ: 1033.44 0.37% Τζίρος: 106.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Creta Farms

Creta Farms: Εσωτερικός ελεγκτής η Μαρία Δημαράκη

Mε ανακοίνωσή της η Creta Farms ενημερώνει οτι η Μαρία Δημαράκη αναλαμβάνει τα καθήκοντα Εσωτερικού Ελεγκτή της εταιρείας, ενώ την παραίτησή τους από την Επιτροπή Ελέγχου υπέβαλαν οι Χ. Τσάλλης, Π. Βρουστούρης και Π. Μαραβελάκης.

Η Μαρία Δημαράκη αναλαμβάνει τα καθήκοντα Εσωτερικού Ελεγκτή της Creta Farms σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία σήμερα. Την παραίτησή τους από την Επιτροπή Ελέγχου της Εταιρείας υπέβαλαν τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου κ.κ. Χρήστος Τσάλλης, Παναγιώτης Βρουστούρης και Πέτρος Μαραβελάκης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:
Η «ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ Α.Β.Ε.Ε.» («Εταιρεία») στα πλαίσια των υποχρεώσεων της σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3016/2002 περί Εταιρικής Διακυβέρνησης, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι καθήκοντα Εσωτερικού Ελεγκτή της Εταιρείας αναλαμβάνει η κα κ. Δημαράκη Μαρία. 

Η κ. Δημαράκη διαθέτει σημαντική εμπειρία στο αντικείμενο του εσωτερικού ελέγχου έχοντας εργαστεί επί σειρά ετών ως Εσωτερικός Ελεγκτής στo Ελληνικό Υποκατάστημα της τράπεζα Β&Ν BANK (Public Joint -Stock Company) και ως Εξωτερικός Ελεγκτής στην PricewaterhouseCoopers SA. Επίσης η Εταιρεία γνωστοποιεί ότι τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου κ.κ. Χρήστος Τσάλλης, Παναγιώτης Βρουστούρης και Πέτρος Μαραβελάκης υπέβαλαν την παραίτησή τους από την Επιτροπή Ελέγχου της Εταιρείας. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Creta Farms: Εκτίναξη για τις πωλήσεις, κέρδη 2,6 εκατ. ευρώ το 2021

Οι συνολικές πωλήσεις ανήλθαν σε 98,6 εκατ. ευρώ, προσεγγίζοντας τα επίπεδα τζίρου του 2018 που αποτελούσε διαχρονικά την καλύτερη χρονιά της εταιρείας. Αύξηση 40% σημείωσαν σε ετήσια βάση τα ταμειακά διαθέσιμα.