ΓΔ: 877.24 1.10% Τζίρος: 59.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Λουξ

Σημαντική βράβευση για καινοτόμες σειρές στη Λουξ

Η Λουξ συμμετείχε στα Healthy Diet Awards και απέσπασε σημαντικές διακρίσεις για τις καινοτόμες σειρές λουξ plus ‘n light και λουξ plus ‘n light tea.

Η Λουξ απέσπασε μια ακόμα σημαντική διάκριση για τις καινοτόμες σειρές λουξ plus ‘n light και λουξ plus ‘n light tea, καθώς η υψηλή ποιότητα των προϊόντων αυτών βραβεύτηκε στα Healthy Diet Awards, τα οποία διεξήχθησαν στις 30 Οκτωβρίου 2019, στο Athenaeum InterContinental.

Ειδικότερα, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών κατέκτησε το Silver βραβείο στην ενότητα “Light Product of the Year” και συγκεκριμένα στην κατηγορία “Light Beverage Products” για την καινοτόμα σειρά λουξ plus ‘n light με 0% ζάχαρη, 100% φυσικά γλυκαντικά, υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C στην πορτοκαλάδα και στη λεμονάδα και 60% λιγότερες θερμίδες καθώς και για τη σειρά λουξ plus ‘n light tea, που ακολουθεί επίσης τη φιλοσοφία, όσον αφορά στη συνταγολογία των plus 'n light.  

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην εν λόγω κατηγορία δεν δόθηκε Gold βραβείο, καθώς η Λουξ απέσπασε την ίδια βαθμολογία με άλλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο, εντείνοντας περεταίρω τη σημασία της διάκρισης. Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η εταιρεία ενημέρωσε το κοινό για τα βραβευμένα, καινοτόμα προϊόντα της λουξ plus’ n light και λουξ plus ‘n light tea, τα οποία μάλιστα προσέφερε ως δώρο στους παρευρισκόμενους.   

Η Λουξ με τη συμμετοχή της στα Healthy Diet Awards, που διοργανώθηκαν με στόχο την επιβράβευση εταιρειών που προσφέρουν άριστα προϊόντα, τα οποία έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού, ανέδειξε τις καινοτόμες προϊοντικές της προτάσεις και κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε σημαντικούς δρώντες του κλάδου.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ