ΓΔ: 1222.25 -1.13% Τζίρος: 40.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:20:14 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Audiovisual.gr

Audiovisual: Υπεγράφη η συγχώνευση με δύο θυγατρικές της

Σε συγχώνευση με δύο θυγατρικές της εταιρείες προχωρά η Audiovisual, μετά και την υπογραφή του σχετικού σχεδίου η οποία πραγματοποιήθηκε στις 16 Οκτωβρίου.

Στην υπογραφή του σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης της με δύο θυγατρικές της εταιρείες, δια απορρόφησής τους, προχώρησε στις 16 Οκτωβρίου η Audiovisual.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις θυγατρικές «Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα Ανώνυμη Εταιρεία» και «Ιντερνάσιοναλ Γκέιμινγκ και Εντερτέινμεντ Ανώνυμη Εταιρεία Ψυχαγωγίας και Διασκέδασης».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εισηγμένη στην ανακοίνωσή της, στo πλαίσιo της ως άνω σκοπούμενης συγχώνευσης, το σύνολο των σχετικών εγγράφων τα οποία προβλέπονται, έχουν αναρτηθεί από τις 04.11.2019 στην ιστοσελίδα της απορροφώσας, ενώ είναι διαθέσιμα και στην έδρα των απορροφώμενων εταιρειών. Τα εν λόγω έγγραφα αφορούν (α) στο από 16.10.2019 Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης, (β) στους από 30.06.2019 Ισολογισμούς Αποτίμησης των Απορροφώμενων και των Εκθέσεων των Ορκωτών Ελεγκτών επ' αυτών, (γ) στις οικονομικές καταστάσεις των Απορροφώμενων και της Απορροφώσας για τις τελευταίες τρεις χρήσεις καθώς και τις σχετικές εκθέσεις διαχείρισης των Διοικητικών τους Συμβουλίων.

Τέλος δεδομένου ότι η Απορροφώσα είναι η μοναδική μέτοχος των Απορροφώμενων και κατέχει το σύνολο (100%) των μετοχών τους, δεν υφίσταται σχέσης ανταλλαγής εταιρικών συμμετοχών μεταξύ των Συγχωνευόμενων Εταιρειών, και επομένως το μετοχικό κεφάλαιο της Απορροφώσας δεν θα αυξηθεί λόγω της συγχώνευσης, αλλά θα παραμείνει αμετάβλητο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

AVE: Μικρή πτώση κατά 1,5% του τζίρου στο εννεάμηνο, ξεπέρασε τα 105 εκατ.

Εντυπωσιακό «άλμα» των EBITDA στο γ' τρίμηνο καθώς ενισχύθηκαν κατά 122% έναντι του αντίστοιχου περυσινού τρίμηνου και ανήλθαν στα 2,77 εκατ. ευρώ, εξαιτίας της ανόδου των πωλήσεων προϊόντων τεχνολογίας και τηλεπικοινωνίας.