ΓΔ: 875.43 0.27% Τζίρος: 49.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Attica bank, trapeza attikis
Φωτο: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Attica Bank: Προχωρά σε ένα νέο πρόγραμμα εθελουσίας, ποια τα κριτήρια

Όπως τονίζει η τράπεζα στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων, ενώ οι αιτήσεις θα κατατεθούν από 17 Μαΐου έως και 4 Ιουνίου.

Την πραγματοποίηση ενός νέου προγράμματος εθελουσίας εξόδου, στο πλαίσιο του 3ετούς επιχειρηματικού της σχεδίου, ανακοίνωσε η Attica Bank, το οποίο θα γίνει βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, ενώ θα είναι προαιρετικό και ανοικτό για όλους τους εργαζόμενούς της, όπως τονίζει. 

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αυτό θα πρέπει να καταθέσουν αιτήσεις από τις 17 Μαΐου ως και τις 4 Ιουνίου, διευκρινίζει η τράπεζα. 

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση: «η Attica Bank, υλοποιώντας τους στόχους του τριετούς επιχειρηματικού της σχεδίου 2021-2023, και σε εφαρμογή των αποφάσεων της από 05/05/2021 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της, ανακοινώνει νέο Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου του προσωπικού της.

Η τράπεζα συνεχίζει εντατικά την ολοκλήρωση του ψηφιακού και επιχειρησιακού της μετασχηματισμού, προχωρώντας σε ένα ακόμα σημαντικό βήμα, με στόχο την αναδιοργάνωση των δομών της, την εξοικονόμηση κόστους και την αλλαγή του μοντέλου λειτουργίας της, προκειμένου να  παρέχει ανταγωνιστικές και υψηλού σύγχρονες επιπέδου υπηρεσίες, σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς και των πελατών της.

Με βάση το Πρόγραμμα που έχει κοινοποιηθεί, η συμμετοχή του προσωπικού είναι προαιρετική και ανοιχτή, οι αιτήσεις θα υποβληθούν από  τις 17/05/2021 μέχρι και τις 04/06/2021, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι εργαζόμενοι ανήκουν στα κριτήρια που έχουν θεσπιστεί, όπως τα ηλικιακά, ο χρόνος προϋπηρεσίας και οι μονάδες που απασχολούνται».
 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Attica bank, trapeza attikis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Bank: Η διαδικασία εισαγωγής των warrants στην αγορά του Χ.Α.

Οι 16.541.878 τίτλοι θα πιστωθούν στις μερίδες των δικαιούχων και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών με ημερομηνία έναρξης της διαπραγμάτευσης την 30η Σεπτεμβρίου 2021.