ΓΔ: 906.67 0.12% Τζίρος: 18.29 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:01:39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Lamda: Πώληση δύο οικοπέδων στα Σπάτα έναντι του ποσού των 14 εκατ.

Όπως αναφέρει η εταιρεία «η πώληση εντάσσεται στο πλαίσιο της υφιστάμενης στρατηγικής της , η οποία στοχεύει στην επικέντρωση των δραστηριοτήτων της στο εμβληματικό έργο του Ελληνικού και στα εμπορικά της κέντρα».

Στην πώληση δύο οικοπέδων στα Σπάτα Αττικής από τη θυγατρική της Lamda Estate Development, έναντι του ποσού των 14 εκατ. ευρώ, δημοσιοποίησε η Lamda Development, με χρηματιστηριακή της ανακοίνωση. 

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι: «Η LAMDA DEVELOPMENT S.A. (η Εταιρεία) ανακοινώνει, σύμφωνα με τον Κανονισμό 596/2014/ΕΕ και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, έκαστος όπως ισχύει, ότι η κατά 100% θυγατρική της εταιρεία, LAMDA Estate Development S.M.S.A., προχώρησε την 17.05.2021 στην υπογραφή σύμβασης αγοραπωλησίας βάσει της οποίας πούλησε δύο (2) οικόπεδα στα Σπάτα, Ν. Αττικής, συνολικής έκτασης περίπου 85 χιλ τ.μ. έναντι συνολικού τιμήματος €14εκ. Το τίμημα της συναλλαγής ανέρχεται σε περίπου 7% premium έναντι της εύλογης αξίας των οικοπέδων την 31.12.2020.

Η ως άνω αγοραπωλησία εντάσσεται στο πλαίσιο της υφιστάμενης στρατηγικής της Εταιρείας, η οποία στοχεύει στην επικέντρωση των δραστηριοτήτων της στο εμβληματικό έργο του Ελληνικού και στα εμπορικά της κέντρα».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελληνικό: Στις 25 Ιουνίου οι υπογραφές για τη μεταβίβαση του ακινήτου

Σήμερα το ΣτΕ απέρριψε τις τελευταίες αιτήσεις ακύρωσης κατά των Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων εφαρμογής του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης, ανοίγοντας τον δρόμο για την εκκίνηση του έργου.