ΓΔ: 864.44 0.74% Τζίρος: 29.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΛΤΟΝ: Στις 5 Ιουλίου η καταβολή μερίσματος για τη χρήση του 2020

Η αποκοπή του μερίσματος θα γίνει στις 28 Ιουνίου, ενώ οι μέτοχοι της εταιρείας θα μπορούν να το λάβουν μέσω της Εθνικής Τράπεζας, όπως διευκρινίζει η Έλτον.

Στις 28 Ιουνίου θα γίνει η αποκοπή του μερίσματος και στις 5 Ιουλίου η διανομή του στους μετόχους της εταιρείας Έλτον, όπως διευκρινίζει σε χρηματιστηριακή της ανακοίνωση. 

Σε αυτήν τονίζει ότι: «Οι μέτοχοι της εταιρείας που είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 (record date) είναι δικαιούχοι του μερίσματος, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕΒΕ. Ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος χρήσης 2020 είναι η Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021. Η καταβολή μερίσματος χρήσης 2020 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 από την πληρώτρια τράπεζα – ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, με τους παρακάτω τρόπους:

1) Με τη διαδικασία της συγκεντρωτικής πίστωσης των χειριστών Σ.Α.Τ. με ηλεκτρονικό τρόπο πληρωμής βάσει αρχείου της ΕΛΚΑΤ Α.Ε.  Οι χειριστές Σ.Α.Τ. πιστώνονται από την Διεύθυνση της Εθνικής Τράπεζας μέσω των τοπικών συστημάτων πληρωμών σε λογαριασμούς της Εθνικής Τράπεζας ή λογαριασμούς άλλων τραπεζών.

2) Μέσω του δικτύου των καταστημάτων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για τους μετόχους που έχουν ζητήσει εξαίρεση από το χειριστή τους στο Σ.Α.Τ. με την προσκόμιση της ταυτότητάς τους και της εκτύπωσης στοιχείων του κωδικού αριθμού μερίδας επενδυτή στο Σ.Α.Τ.

Η περίοδος της πληρωμής θα διαρκέσει μέχρι τις 5/7/2022».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επενδύσεις ύψους 700 εκατ. στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά σχεδιάζει η Pyletech

Όπως αναφέρουν στην παρουσίαση του επενδυτικού τους σχεδίου, η Pyletech Shipyards και η Pyletech Industries θέλουν να δημιουργήσουν ένα διεθνώς ανταγωνιστικό, δυναμικό και κερδοφόρο ελληνικό ναυπηγείο και βιομηχανικό τεχνολογικό κέντρο στον Σκαραμαγκά.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έλτον Χημικά: Η βιομηχανία που κατακτά... αθόρυβα αγορές στο εξωτερικό

Δεύτερη μεγαλύτερη στα Βαλκάνια και ανάμεσα στους 50 μεγαλύτερους διανομείς χημικών στην Ευρώπη, η Έλτον είναι σταθερά κερδοφόρα επί σειρά ετών και κατάφερε μέσα στην πανδημία να ενισχύσει τα κέρδη της.