ΓΔ: 897.45 1.03% Τζίρος: 45.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ΑΠΕ

Διαψεύδει εκ νέου δημοσιεύματα για το business plan η Attica Bank

Η τράπεζα τονίζει ότι αληθείς είναι μόνο οι επίσημες δικές της ανακοινώσεις και υπογραμμίζει ότι «οποιαδήποτε διαφορετική ενημέρωση από τρίτες πηγές είναι απολύτως αβάσιμη». 

Σε μία ακόμη διάψευση δημοσιεύματος, το οποίο, αυτή τη φορά αναφέρεται στις εξελίξεις για το επιχειρηματικό της πλάνο, προχωρά η Attica Bank, με χρηματιστηριακή της ανακοίνωση.

Η τράπεζα σημειώνει ότι «η  Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία ενημερώνει εκ νέου το επενδυτικό κοινό, αναφορικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στις δραστηριότητες και το επιχειρηματικό της πλάνο, ότι η πάγια και διαρκής θέση της Τράπεζας αποτυπώνεται στην ανακοίνωση της 31-05-2021, ήτοι οποιαδήποτε πληροφορία ή εξέλιξη αφορά τις δραστηριότητες της Τράπεζας και εκδίδεται από την ίδια αποτελεί μοναδικά αξιόπιστη  και έγκυρη πηγή πληροφόρησης και οποιαδήποτε διαφορετική ενημέρωση από τρίτες πηγές είναι απολύτως αβάσιμη». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη ανάλογου τύπου ανακοίνωση την οποία εκδίδει η τράπεζα κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, καθώς είχαν προηγηθεί διαψεύσεις ότι επίκειται απορρόφησή της από άλλον ελληνικό τραπεζικό όμιλο και, ειδικότερα, την Εθνική Τράπεζα.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Attica bank, trapeza attikis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μείωσε τις ζημιές η Attica Bank στα 5,83 εκατ. ευρώ το α´ τρίμηνο

Τα καθαρά έσοδα από τόκους παρουσίασαν σημαντική αύξηση το α’ τρίμηνο 2021 κατά 19,7% στα 14,17 εκατ. ευρώ. Χωρίς να ληφθούν υπόψη οι τιτλοποιήσεις Astir 1,2 και Ωμέγα, ο δείκτης Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων ανέρχεται σε 44,2%.