ΓΔ: 906.57 0.50% Τζίρος: 49.09 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: INTRALOT

Ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια για την Intracom

Ο διευθ. σύμβουλος της Intracom Holdings Δ. Κλώνης ανέφερε πως το ισχυρό ανεκτέλεστο του Ομίλου, που ανήλθε σε 1,4 δισ. ευρώ σηματοδοτεί τη δυναμική των εταιριών για γρήγορη ανάκαμψη.

Την αισιοδοξία πως ο όμιλος Intracom Holdings θα καταγράψει ισχυρή ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια ανέφερε ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Δημήτρης Κλώνης που στη Γενική Συνέλευση των μετόχων αναφέρθηκε με έμφαση στο ισχυρό ανεκτέλεστο του Ομίλου, που ανήλθε σε 1,4 δισ. ευρώ σηματοδοτώντας τη δυναμική των εταιριών για γρήγορη ανάκαμψη.

Ο πρόεδρος της Εταιρίας κ. Σωκράτης Κόκκαλης εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον του Ομίλου, τονίζοντας ότι ο Όμιλος περιλαμβάνει δύο πρωτοπόρες στον κλάδο τους εταιρίες, την INTRASOFT INTERNATIONAL και την IDE, καθώς και την INTRAKAT, η οποία με τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της στο χώρο της ενέργειας επιφυλάσσει ευχάριστες ειδήσεις στο επόμενο διάστημα. 

Ο κ. Δημήτρης Κλώνης, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intracom Holdings παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα του 2020 τόνισε: «To 2020 η ΙΝTRACOM μέσω των θυγατρικών της κατόρθωσε να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην πανδημία, άντεξε. Τα οικονομικά μεγέθη του Ομίλου περιορίστηκαν μεν, σε ελεγχόμενο επίπεδο δε, ενώ έχουν τεθεί στέρεες βάσεις για ισχυρή ανάπτυξη στα αμέσως επόμενα χρόνια».

Συνεχίζοντας την παρουσίασή του, ο κ. Δ. Κλώνης αναφέρθηκε με έμφαση σε θέματα εταιρικής διακυβέρνησης και ESG ανακοινώνοντας παράλληλα ότι εντός του 2021 θα δημοσιοποιηθεί η πρώτη έκθεση ESG του Ομίλου με βάση τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα GRI και SASB. «Η πορεία προς την βιώσιμη ανάπτυξη δεν είναι μόνο τεχνικό θέμα αλλά αλλαγή κουλτούρας. Πρέπει να πειστούμε όλοι, ότι αυτό θα είναι το νέο μοντέλο ζωής», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Κλώνης ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του.

Ολοκληρώνοντας την παρουσίασή του ο κ. Δ. Κλώνης και αναφερόμενος στις προοπτικές του Ομίλου, το ‘Project 2030’ όπως το αποκάλεσε, είπε: «Στόχος μας είναι η μεγιστοποίηση της αξίας του Ομίλου, σε ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον με όρους σύγχρονης επιχειρηματικότητας. Η επόμενη μέρα, απαιτεί λύσεις με κέντρο τον Άνθρωπο και μέσο την Τεχνολογία, και μας βρίσκει σε προνομιακή θέση».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Intracom Telecom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανάληψη έργου «Έξυπνων Πόλεων» στο Βελιγράδι από την Intracom Telecom

Έχοντας ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την παροχή «έξυπνων» υπηρεσιών, η πόλη του Βελιγραδίου αναζήτησε λύσεις για την παρακολούθηση και τη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυξημένα κατά 106,5% τα EBITDA για την Intralot στο α' εξάμηνο

Τα παιχνίδια λοταρίας και ο αθλητικός στοιχηματισμός έδωσαν ώθηση στα μεγέθη της Intralot. Πολύ ισχυρή ανάπτυξη σημείωσαν οι δραστηριότητες του ομίλου στις ΗΠΑ με τον κύκλο εργασιών να ενισχύεται κατά 28,6%.