ΓΔ: 873.1 -1.54% Τζίρος: 95.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
ELVALHALCOR
Πηγή: ELVALHALCOR

Εγκρίθηκε η συγχώνευση Elvalhalcor και Fitco

Εγκρίθηκε η συγχώνευση των εταιρειών ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ και FITCO από την γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

Προχωράει η συγχώνευση της ΕΛΒΑΧΑΛΚΟΡ με την FITCO καθώς εγκρίθηκε από την γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, με την απόφαση να καταχωρείται στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο.

Επίσης, την παραίτηση του από το ΔΣ της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ υπέβαλε το ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Νικόλαος Γαλέτας, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Ο κ. Γαλέτας παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους και η παραίτηση έχει ισχύ από τις 10.07.2021.

Η εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό με επόμενη ανακοίνωση της για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου σχετικά με την αντικατάσταση του παραιτηθέντος.

Όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη:

Εγκρίθηκε η συγχώνευση των εταιρειών ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ και FITCO ΑΕ. Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή εγκρίνεται η συγχώνευση των ανωνύμων εταιρειών με την επωνυμία: «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.», η οποία εδρεύει στο δήμο Αθηναίων και

β) «FITCO ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «FITCO Α.Ε.», η οποία, επίσης, εδρεύει στο δήμο Αθηναίων με απορρόφηση της δεύτερης εταιρείας από την πρώτη, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4601/2019, του ν. 4548/2018 και του άρθρου 54 του ν. 4172/2013 όπως ισχύουν, καθώς και βάσει των σχετικών αποφάσεων των Διοικητικών Συμβουλίων των ανωτέρω εταιρειών, του από 19.05.2021 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης των συγχωνευόμενων εταιρειών και της υπ' αριθμ. 7163/29.06.2021 συμβολαιογραφικής πράξης.

Η απόφαση θα καταχωρηθεί στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) και η ανακοίνωση της καταχώρισης να δημοσιευθεί στο διαδικτυακό τόπο του Γ.Ε.ΜΗ.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Εγκρίθηκε η διανομή ποσού ύψους 90,8 εκατ. στους μετόχους

Ημερομηνία έναρξης καταβολής του μερίσματος ορίστηκε η 20η Απριλίου. Το συνολικό ποσό αντιστοιχεί σε 0,24 ευρώ ανά μετοχή. Οι μέτοχοι δικαιούνται να λάβουν μόνο ακέραιο αριθμό μετοχών της εταιρείας Cenergy Holdings.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΤΕΜ: Ολοκληρώθηκε η ΑΜΚ, στο 80% το ποσοστό της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ

Η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ κατέβαλε πλήρως την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΕΤΕΜ Α.Ε., συνολικού ποσού 24,3 εκατ. ευρώ και συγκεκριμένα, τα 22, 8 εκατ. ευρώ σε μετρητά και τα 1,5 εκατ. ευρώ μέσω εισφοράς μηχανολογικού εξοπλισμού.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αύξηση πωλήσεων και σταθερή κερδοφορία στο εννεάμηνο για την ElvalHalcor

Η ElvalHalcor συνέχισε την οργανική της ανάπτυξη, με τους όγκους πωλήσεων να αυξάνονται κατά 3,1% συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, με τα κέρδη μετά φόρων να εμφανίζουν οριακή μείωση.