ΓΔ: 878.34 -0.10% Τζίρος: 47.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Intrakat

Intrakat: Σύμβαση 17 εκατ. για αποπεράτωση ξενοδοχείου 5 αστέρων

Ο στόχος του έργου είναι, με την ολοκλήρωση των εργασιών, να λειτουργήσει ως ενιαίο πολυτελές ξενοδοχείο με το γειτονικό Grand Hyatt Athens, που θα αποτελείται από επτά υπόγεια και 9 ορόφους.

Σύμβαση ύψους 17 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ για την αποπεράτωση ξενοδοχείου 5 αστέρων επί της Λεωφ. Συγγρού υπέγραψε πρόσφατα η Ιntrakat με την εταιρεία ΣΥΓΓΡΟΥ 115 ΑΕ, όπως αναφέρει σε χρηματιστηριακή της ανακοίνωση. Ο κ. Πέτρος Σουρέτης, διευθύνων σύμβουλος της Ιntrakat με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε: «Ένα σημαντικό έργο προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο μας στο πλαίσιο της επέκτασης των δραστηριοτήτων μας στον τομέα των τουριστικών και ξενοδοχειακών υποδομών. Όπως με όλα τα έργα που αναλαμβάνουμε, όλοι εμείς στην Ιntrakat δεσμευόμαστε για την έγκαιρη και τεχνικά άρτια ολοκλήρωση του έργου».

Το έργο αφορά την «Αποπεράτωση εννιαόροφου κτιρίου ξενοδοχείου 5*», με την εκτέλεση όλων των οικοδομικών-αρχιτεκτονικών εργασιών καθώς και των Η/Μ εγκαταστάσεων για την ανακαίνιση του κτιρίου αναψυχής και διασκέδασης STAR CITY, σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Ο στόχος είναι με την ολοκλήρωση των εργασιών να λειτουργήσει ως ενιαίο πολυτελές ξενοδοχείο με το γειτονικό Grand Hyatt Athens. Το κτίριο αποτελείται από επτά υπόγεια και 9 ορόφους και θα περιλαμβάνει 215 δωμάτια, 14 σουίτες, διώροφη προεδρική σουίτα με πισίνα, κοινόχρηστη πισίνα, jacuzzi, εστιατόριο, bar, συνεδριακούς χώρους, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων και γραφειακούς χώρους συσκέψεων και χώρους στάθμευσης.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intrakat: Απόκτηση αιολικού πάρκου ισχύος 5MW στο Καστρί Ευβοίας

Για τη λειτουργία του έργου με το νέο εξοπλισμό έχει εξασφαλισθεί 20ετής σύμβαση πώλησης της παραγόμενης ενέργειας με τιμή αναφοράς μέσω διαγωνισμού της ΡΑΕ. Εντός του β' εξαμήνου 2022 αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατασκευή του και να τεθεί σε λειτουργία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ζημιές στο εννεάμηνο για την Intrakat παρά την άνοδο του τζίρου

Ο τζίρος του ομίλου στο εννεάμηνο ήταν υψηλότερος έναντι των περυσινών δεδομένων και διαμορφώθηκε στα 140,3 εκατ. ευρώ. Στα 194 εκατ. ευρώ το ύψος των νέων συμβάσεων έργων που υπέγραψε η Intrakat στο εννεάμηνο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intrakat: Σύμβαση 24,4 εκατ. για δίκτυα αποχέτευσης λυμάτων στην Αιγιαλεία

Το έργο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει την κατασκευή των εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης καθώς και των Κεντρικών Αποχετευτικών Αγωγών των παραλιακών οικισμών Αιγιαλείας, συνολικού μήκους άνω των 60 χλμ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο Σωκράτης Κόκκαλης αναλαμβάνει θέση νέου προέδρου στο ΔΣ της Intrakat

O Πέτρος Σουρέτης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε πως το νέο οικονομικό περιβάλλον των 72 δισ. με το Ταμείο Ανάκαμψης και το νέο ΕΣΠΑ έρχονται να δώσουν μια πρωτοφανή ώθηση στα έργα υποδομής.