ΓΔ: 1227.59 0.55% Τζίρος: 21.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:34:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Εγκρίθηκαν τα ενημερωτικά δελτία των Prodea και Premia

Στην Prodea αφορά τη δημόσια προσφορά και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στη ρυθμιζόμενη αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, άυλων κοινών, ανώνυμων ομολογιών, με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους έως €300 εκατ.

Στη σημερινή του συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε μεταξύ άλλων τα ενημερωτικά δελτία της Prodea και της Premia

Πιο συγκεκριμένα, το ΔΣ της Επιτροπής έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:  

Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας "ΠΡΟΝΤΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ" για τη δημόσια προσφορά και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στη ρυθμιζόμενη αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, άυλων κοινών, ανώνυμων ομολογιών της, με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους έως 300 εκατ. ευρώ.

Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας "PREMIA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στη ρυθμιζόμενη αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών των νέων μετοχών της από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου ύψους έως € 75 εκατ., η οποία πραγματοποιείται με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, εν μέρει με καταβολή μετρητών και εν μέρει με εισφορές σε είδος.  

Λόγω των επιπτώσεων από την πανδημία του κορονοϊού COVID-19, την παράταση της προθεσμίας υποβολής: 

(α) της Ετήσιας Έκθεσης του άρθρου 10 της απόφασης 1/506/8.4.2009 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς έως τις 31 Ιουλίου 2021 και (β) της έκθεσης αξιολόγησης των ορκωτών ελεγκτών του άρθρου 9 της απόφασης 1/506/8.4.2009 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς έως τις 10 Οκτωβρίου 2021. 

Οι ανωτέρω παρατάσεις ισχύουν μόνο για τις υποβολές του τρέχοντος έτους

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Έγκριση του συμπληρωματικού δελτίου της Attica Bank

Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της Attica Bank αφορά την ΑΜΚ με έκδοση, μέσω δημόσιας προσφοράς, έως 35.062.731 νέων κοινών, άυλων, ονομαστικών, με δικαίωμα ψήφου μετοχών, ύψος άντλησης κεφαλαίων έως 473.346.868,50 ευρώ.