ΓΔ: 894.74 0.69% Τζίρος: 60.66 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: BSB

Η B&F ΑΒΕΕ Ενδυμάτων ιδρύει θυγατρική εταιρεία στη Βουλγαρία

Το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο της νέας θυγατρικής ανέρχεται σε 60.000 Λέβα Βουλγαρίας, ενώ η κύρια δραστηριότητά της θα είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο και ό,τι άλλο επιτρέπει ο νόμος.

Με χρηματιστηριακή της ανακοίνωση, η B&F ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ανακοινώνει την ίδρυση θυγατρικής εταιρείας στη Βουλγαρία με επωνυμία B&F BULGARIA LIMITED. Όπως γνωστοποιείται:

Η εταιρεία «B&F ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 24.08.2021 συνήλθε σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας και αποφάσισε την ίδρυση θυγατρικής εταιρείας στη Βουλγαρία με επωνυμία «B&F BULGARIA LIMITED», με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας το ποσό των εξήντα χιλιάδων (60.000) Λέβα Βουλγαρίας (BGN) ή το ισοδύναμό του σε ευρώ, το οποίο θα καλύψει ολοσχερώς η Εταιρεία αποκτώντας συμμετοχή σε ποσοστό 100% επί του μετοχικού κεφαλαίου, των μεριδίων και των δικαιωμάτων ψήφου.

Κύρια δραστηριότητα της νέας θυγατρικής θα είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο και ό,τι άλλο επιτρέπει ο νόμος.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

minerva-rouxa-esorouxa
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πτώση 8,7% στον κύκλο εργασιών του ομίλου Μινέρβα στο 9μηνο 2020

Με βάση τα τρέχοντα δεδομένα, η Διοίκηση εκτιμά ότι, δεν υφίσταται έως τη λήξη της τρέχουσας χρήσης ουσιώδης αβεβαιότητα ως προς την συνέχιση της δραστηριότητας, την παραγωγική λειτουργία, τις πωλήσεις και την εφοδιαστική αλυσίδα του Ομίλου.