ΓΔ: 877.24 1.10% Τζίρος: 59.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Coca Cola HBC: Έκδοση 10ετούς ομολόγου με κουπόνι 0,625%

Σε έκδοση 10ετούς ομολόγου με κουπόνι 0,625% προκειμένου να αντλήσει 500 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε οτι προχωράει η Coca Cola. Η εταιρία αναφέρει ότι θα κατατεθεί αίτηση για διαπραγμάτευση των τίτλων στην οργανωμένη αγορά του LSE.

Σε έκδοση 10ετούς ομολόγου με κουπόνι 0,625% προκειμένου να αντλήσει 500 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε οτι προχωράει η Coca Cola. Σύμφωνα με την εταιρεία, η έκδοση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος έκδοσης μεσοπρόθεσμων ομολογιών ύψους 5 δισ. ευρώ. 

Η Coca Cola HBC θα είναι εγγυητής. Η εταιρία αναφέρει ότι θα κατατεθεί αίτηση για διαπραγμάτευση των τίτλων στην οργανωμένη αγορά του LSE.

Χτες η παρουσίασε χθες ισχυρά αποτελέσματα τριμήνου, με αύξηση 1,1% του όγκου πωλήσεων και των καθαρών εσόδων κατά 5% στο 1,96 δισ. ευρώ. 'Οπως σημείωσε η εταιρεία στην ανακοίνωση, αναμένεται αύξηση των εσόδων από πωλήσεις σε ουδέτερη συναλλαγματική βάση κατά 4.0% – 4.5% σε ετήσια βάση, συμπεριλαμβανομένης συνεισφοράς 70 μονάδων βάσης από την εξαγορά της Bambi.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Alpha Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Bank: Πρωταγωνιστεί στη διπλή έξοδο της Ελλάδας στις αγορές

Η τράπεζα έθεσε μάλιστα στη διάθεση του Εκδότη την τεχνογνωσία της από την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της, που την έχει πλέον εδραιώσει ως κορυφαίο συνομιλητή των ξένων αναλυτών και επενδυτικών οίκων για Ελλάδα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Coca-Cola Hellas: Η Μαρία Τζελέπη Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων

Η Μαρία Τζελέπη διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων, όπου δραστηριοποιείται τις τελευταίες δύο δεκαετίες, ενώ μέχρι πρότινος ανήκε στο δυναμικό της Ogilvy, ως Γενική Διευθύντρια PR & Influence.