ΓΔ: 1217.86 0.73% Τζίρος: 85.29 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Coca Cola HBC: Έκδοση 10ετούς ομολόγου με κουπόνι 0,625%

Σε έκδοση 10ετούς ομολόγου με κουπόνι 0,625% προκειμένου να αντλήσει 500 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε οτι προχωράει η Coca Cola. Η εταιρία αναφέρει ότι θα κατατεθεί αίτηση για διαπραγμάτευση των τίτλων στην οργανωμένη αγορά του LSE.

Σε έκδοση 10ετούς ομολόγου με κουπόνι 0,625% προκειμένου να αντλήσει 500 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε οτι προχωράει η Coca Cola. Σύμφωνα με την εταιρεία, η έκδοση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος έκδοσης μεσοπρόθεσμων ομολογιών ύψους 5 δισ. ευρώ. 

Η Coca Cola HBC θα είναι εγγυητής. Η εταιρία αναφέρει ότι θα κατατεθεί αίτηση για διαπραγμάτευση των τίτλων στην οργανωμένη αγορά του LSE.

Χτες η παρουσίασε χθες ισχυρά αποτελέσματα τριμήνου, με αύξηση 1,1% του όγκου πωλήσεων και των καθαρών εσόδων κατά 5% στο 1,96 δισ. ευρώ. 'Οπως σημείωσε η εταιρεία στην ανακοίνωση, αναμένεται αύξηση των εσόδων από πωλήσεις σε ουδέτερη συναλλαγματική βάση κατά 4.0% – 4.5% σε ετήσια βάση, συμπεριλαμβανομένης συνεισφοράς 70 μονάδων βάσης από την εξαγορά της Bambi.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Coca Cola 3Ε: Επενδύει 17 εκατ. ευρώ στο εργοστάσιο του νερού ΑΥΡΑ

Επίσης, η εταιρεία θα υλοποιήσει στοχευμένο πλάνο για την εξάλειψη των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα από την παραγωγική διαδικασία του εργοστασίου που έχει βραβευθεί για τη σωστή διαχείριση υδάτινων πόρων και χρησιμοποιεί ενέργεια ανανεώσιμες πηγές.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Coca Cola HBC: Αύξηση 14,2% των πωλήσεων, μοιράζει μέρισμα 0,78 ευρώ

Τα καθαρά έσοδα από πωλήσεις σημείωσαν διψήφια άνοδο ενώ αυξήθηκε το μερίδιο αγοράς του ομίλου τόσο σε όγκο όσο και σε αξίας. Κατά 9% ενισχύθηκαν οι πωλήσεις στην Ελλάδα, κυρίως λόγω της κατηγορίας νερού.