ΓΔ: 894.74 0.69% Τζίρος: 60.66 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Μετά από 4 χρόνια μπαίνει τέλος στη συνεργασία Nova με Vodafone TV

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Vodafone δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα από τις 15 Οκτωβρίου τα κανάλια Novasports. Ποιοι συνδρομητές θα έχουν το δικαίωμα καταγγελίας αζημίως της σύμβασης.

Τέλος μπαίνει στη συνεργασία της Νova με την Vodafone TV. Σε ανάρτηση στον ιστότοπό της η Vodafone TV αναφέρει πως δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα,  από 15 Οκτωβρίου, τα κανάλια Novasports στη Vodafone TV, λόγω της λήξης της σχετικής συμφωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ, οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο τίμημα για τη συνέχιση της συνεργασίας -είχε ξεκινήσει το 2017- με αποτέλεσμα από τις 15 Οκτωβρίου τα κανάλια Novasports δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα στο Vodafone TV.

Όπως αναφέρει η Vodafone στην ανακοίνωσή της, από τις 15/10/2021 τα κανάλια Novasports δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα στο πακέτο Vodafone TV Sports kids της υπηρεσίας Vodafone TV, είτε ως πρόσθετη υπηρεσία στο πρόγραμμα Vodafone Home Triple Play είτε ως ξεχωριστή υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης για τους συνδρομητές Vodafone Home Double Play, λόγω της λήξης της σχετικής συμφωνίας με τον πάροχο περιεχομένου και προσθέτει ότι οι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν, ανάλογα με το ενεργό τους πρόγραμμα, το δικαίωμα καταγγελίας αζημίως (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις) εντός δύο μηνών από τις 15/10/2021.

Υπενθυμίζουμε πως στα μέσα Αυγούστου η United Group που έχει την Nova εξαγόρασε και το σύνολο των μετοχών της Wind σε μια συναλλαγή που αλλάζει τις ισορροπίες του ανταγωνισμού στην ελληνική αγορά, καθώς ο τρίτος και τέταρτος παίκτης τίθενται σε κοινή επιχειρηματική ομπρέλα και θα ανταγωνιστούν με μεγαλύτερες αξιώσεις τις κορυφαίες εταιρείες της αγοράς, Cosmote και Vodafone.

Όπως είχε αναφέρει το Business Daily η διοίκηση της United έχει ξεκαθαρίσει πως ο νέος όμιλος θα κινηθεί επιθετικά τόσο στην κινητή, όσο και στην σταθερή τηλεφωνία, ενώ θα στηρίξει περαιτέρω, με νέο περιεχόμενο, τη συνδρομητική πλατφόρμα της Nova που αποτελεί εδώ και χρόνια το μόνο σοβαρό αντίπαλο δέος απέναντι στην Cosmote TV του ΟΤΕ.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στήριξη από τους παρόχους τηλεπικοινωνιών στους πληγέντες των πυρκαγιών

Οι πάροχοι προσφέρουν δωρεάν στους συνδρομητές τους 1.500 λεπτά ομιλίας και 15 έως 20 GB δεδομένων κινητής. Τα συνεργεία τους βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα να αποκαταστήσουν τα προβλήματα που προκάλεσαν οι πυρκαγιές.
vodafone-kotsovolos
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ψηφιακός μετασχηματισμός των καταστημάτων Κωτσόβολος από την Vodafone

Το νέο δίκτυο, σύμφωνα με την Vodafone, καλύπτει όλες τις ανάγκες επικοινωνίας στα σημεία επαφής της εταιρείας με τους καταναλωτές και εξασφαλίζει την ευελιξία και την δυνατότητα κλιμάκωσης που απαιτεί ένας σύγχρονος retailer.